akcija izbor

Jamieson Probiotic Ekstra Moč 30 milijard

.:Ob nakupu 2 izdelkov Jamieson prejmete darilo: Jamieson Vitamin C 500 mg žvečljive tablete z okusom pomaranče (120 tablet) (rok uporabe darila: 10/2024):.

Izberite kakovost. Izberite jamieson. Ob nakupu 2 izdelkov Jamieson prejmete darilo: Jamieson Vitamin C 500 mg žvečljive tablete z okusom pomaranče (120 tablet) (rok uporabe darila: 10/2024). Jamieson Probiotic Ekstra Moč 30 milijard vam je na voljo 15% ugodneje.
Jamieson mlečnokislinske bakterije EKSTRA JAKOST 30 milijard so prehransko dopolnilo s 30 milijardami mlečnokislinskih bakterij iz 14 različnih unikatnih sevov.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
Redna cena 32,90€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 26,32 €
27,97€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: črevesje, prebavila
Oznaka: prebava
Vsebnost: mikroorganizmi

Jamieson Probiotic Ekstra Moč 30 milijard kapsule

V Jamiesonu smo mnenja, da je smiselno prehranska dopolnila z mikroorganizmi hraniti v blistrih. Tako sedaj vrhunski izdelek s premium formulacijo v eni kapsuli vsebuje kar 30 milijard kultur mikroorganizmov iz kar 14 posebej kultiviranih bakterijskih sevov, vse kapsule pa so pakirane v kakovostnih blistrih.

Izdelek ne vsebuje škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil ali konzervansov. Brez GSO. Izdelek primeren tudi za vegetarijance.

Uporaba:

  • Odrasli, mladostniki in otroci starejši od 6 let: ena kapsula dnevno z obrokom.
  • Otroci 3-5 let (pod nadzorom staršev): Vsebino praška 1 odprte kapsule 1x na dan stresite direktno v hrano, jogurt ali mleko in dobro premešajte, dokler se prašek ne raztopi. Ne stresite v tople ali vroče jedi.

Zaužijte vsaj 2-3 ure pred ali po jemanju antibiotikov. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Vsebnost:

Sestavine: V 1 kapsuli (5 milijard *CFU mlečnokislinskih bakterij):
Bifidobacterium animalis subsp. lactis (UABla-12) 6,0† CFU
Lactobacillus paracasei (UALpc-04) 4,5† CFU
Bifidobacterium breve (UABbr-11) 3,0† CFU
Lactobacillus gasseri (UALg-05) 3,0† CFU
Lactobacillus rhamnosus (UALr-06) 3,0† CFU
Lactobacillus rhamnosus (UALr-18) 3,0† CFU
Lactobacillus acidophilus (DDS-1) 1,5† CFU
Lactobacillus plantarum (UALp-05) 1,5† CFU
Bifidobacterium longum subsp. longum (UABl-14) 1,17† CFU
Bifidobacterium bifidum (UABb-10) 0,9† CFU
Lactobacillus casei (UALc-03) 0,9† CFU
Lactobacillus reuteri (UALre-16) 0,9† CFU
Lactococcus lactis (UALl-08) 0,6 † CFU
Bifidobacterium longum subsp. infantis (UABi-13) 0,03† CFU

CFU† kolonijske enote (žive mlečnokislinske bakterije) v milijardah
* s strani proizvajalca zagotovljena uporaba do poteka roka trajanja

Sestavine:
mlečnokislinske bakterije 30 milijard, maltodekstrin, inulin, rastlinski magnezijev stearat (vezivo), silicijev dioksid, vodotopna celuloza (obloga kapsule).

Neto količina: 30 kapsul (13,1 g).

Opozorila:
Ob pojavu vročine, bruhanja, krvave driske ali hudih bolečin v trebuhu se posvetujte z zdravnikom. Če se pojavijo simptomi prebavnih motenj (npr. driska), se le ti poslabšajo ali trajajo več kot 3 dni, prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte tega izdelka, če imate imunsko oslabljeno stanje (npr. AIDS, limfom ali ste bolnik, ki se dolgotrajno zdravi s kortikosteroidi).

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta zelo pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.

Shranjevanje:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C - 25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom! Za večji učinek in svežino lahko shranjujete v hladilniku.

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada
Dobavitelj: Salus, Veletrgovina, d.o.o, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana.

Avene vikend na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 22% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 33% popust + Brezplačno dostavo.

Avene vikend na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 22% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 33% popust + Brezplačno dostavo.

Avene vikend na Lekarnar.com - Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 22% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 33% popust + Brezplačno dostavo. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija ne velja za izdelke Avene Sun, ki so del druge akcije (klik). Akcija prav tako ne velja za izdelke ...