Jericho Premium, serum z morskim kolagenom (50 g)

Jericho Premium serum z morskim kolagenom se izredno hitro in globoko vpija v kožo.
Več...
Pakiranje 50 g
31,72€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: koža
Vsebnost: kolagen
Zdravje: vlaženje

Jericho Premium serum z morskim kolagenom se izredno hitro in globoko vpija v kožo. Uporablja se ga pred nanosom vseh ostalih izdelkov linije Premium, saj serum deluje tako, da pospeši učinek vseh izdelkov Premium. Zato se ga uporablja kot osnova in baza pri negi kože. Bogat je z morskim kolagenom, minerali Mrtvega morja, alg in bisernega prahu, ki daje koži tonus in večjo elastičnost, ter ohranja optimalno raven vlage. Vključuje tudi vlažilce za zmanjšanje izgube vode (TEWL). 

Uporaba:
Serum nanesite na obraz in ga s krožnimi gibi razporedite po koži. Pustite, da se absorbira, ter zatem uporabite katerikoli izdelek linije Premium.

Sestavine:
Water (Aqua), Pectin, Sea Water (Dead Sea), Gluconolactone, Sodium Hyaluronate, Soluble (Marine) Collagen, Sclerotium Gum, Calcium Chloride, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Chrondus Crispus (Carrageenan), Phenylethyl Alcohol, Sodium Benzoate, Mica, Glycerin, Pearl Powder, Titanium Dioxide, Iron Oxide, Sea Salt. 

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.  Akcija traja od 22.9. do 29.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in ...