Jericho Premium, serum z morskim kolagenom

Jericho Premium serum z morskim kolagenom se izredno hitro in globoko vpija v kožo.
Več...
Pakiranje 50 g
31,40€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: koža
Vsebnost: kolagen
Zdravje: vlaženje

Jericho Premium serum z morskim kolagenom se izredno hitro in globoko vpija v kožo. Uporablja se ga pred nanosom vseh ostalih izdelkov linije Premium, saj serum deluje tako, da pospeši učinek vseh izdelkov Premium. Zato se ga uporablja kot osnova in baza pri negi kože. Bogat je z morskim kolagenom, minerali Mrtvega morja, alg in bisernega prahu, ki daje koži tonus in večjo elastičnost, ter ohranja optimalno raven vlage. Vključuje tudi vlažilce za zmanjšanje izgube vode (TEWL). 

Uporaba:
Serum nanesite na obraz in ga s krožnimi gibi razporedite po koži. Pustite, da se absorbira, ter zatem uporabite katerikoli izdelek linije Premium.

Sestavine:
Water (Aqua), Pectin, Sea Water (Dead Sea), Gluconolactone, Sodium Hyaluronate, Soluble (Marine) Collagen, Sclerotium Gum, Calcium Chloride, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Chrondus Crispus (Carrageenan), Phenylethyl Alcohol, Sodium Benzoate, Mica, Glycerin, Pearl Powder, Titanium Dioxide, Iron Oxide, Sea Salt. 

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...