akcija

Lekobeba krema za ritko

Preberite si več o negi suhe kože malčkov in odraslih.
Zaščitna krema v obliki brezvodnega mazila z lanolinom, vazelinom in mandljevim oljem.
Več...
Pakiranje 50 ml
Redna cena 9,12€
8,21€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: zadnjica
Oznaka: draženje, rdečica
Zdravje: otroci, depilacija

Zaščitna krema v obliki brezvodnega mazila z lanolinom, vazelinom in mandljevim oljem za nego suhe kože.

Po uporabi je občutek draženja, rdečice in izpuščajev pod plenicami zmanjšano. Primerna za nego predelov okrog spolovila in anusa, v predelu gub, pod pazduho, koleni, komolci in pod prsmi. Koža je mehkejša in zaščitena pred izsuševanjem. Primerna tudi za nego suhih mest obraza in telesa, za nego razpokanih ustnic, prsnih bradavic in kože med prsti na rokah in nogah. Mazilo z dodanim cinkovim oksidom in tinkturo benzoje kožo pohladi, sprosti in daje občutek ugodja. 

Za odrasle:
Primerno za nego suhih mest telesa, posebno v pregibih;  za nego obraza in razpokanih ustnic;  za starostnike z inkontinenco;  nega razdražene kože po depilaciji poraščenih delov telesa.

Uporaba:
Zaščitna krema v obliki brezvodnega mazila z lanolinom, vazelinom in mandljevim oljem za nego suhe kože. Primerna za nego predelov okrog spolovila in anusa, v predelu gub, pod pazduho, koleni, komolci in pod prsmi. Primerna tudi za nego suhih mest obraza in telesa, za nego razpokanih ustnic, prsnih bradavic in kože med prsti na rokah in nogah.

Opozorilo:
Pred prvo uporabo odstranite zaščitno folijo pod pokrovčkom. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Shranjujte na temnem prostoru pri sobni temperaturi. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI): 
Lanolin, Bitter Almond Oil, Petrolatum, Zinci Oxyde, Tinctura Benzoe

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...