akcija

Lekobeba krema za vsakdanjo rabo

Preberite si več o negi suhe kože malčkov in odraslih.
Krema z mandljevim oljem in čebeljim voskom je namenjena zaščitni negi otroške kože telesa in obraza od prvega dne dalje. Kožo varuje pred izsuševanjem zaradi vetra in mraza.
Več...
Pakiranje 50 ml
Redna cena 7,93€
6,74€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: telo, obraz
Oznaka: suha koža
Zdravje: otroci, zaščita kože

Krema z mandljevim oljem in čebeljim voskom je namenjena zaščitni negi otroške kože telesa in obraza od prvega dne dalje. Kožo varuje pred izsuševanjem zaradi vetra in mraza. Obogatena z ognjičem, kamilico in dekspantenolom dobrodejno vpliva na kožo, spodbuja njeno obnavljanje in jo mehča. Primerna za nego suhe in hrapave kože v vseh starostnih obdobjih.

Za odrasle:
Primerno za nego občutljive moške kože obraza po britju.

Uporaba:
Krema z mandljevim oljem in čebeljim voskom je namenjena zaščitni negi otroške kože telesa in obraza od prvega dne dalje.

Opozorilo:
Pred prvo uporabo odstranite zaščitno folijo pod pokrovčkom. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Shranjujte na temnem prostoru pri sobni temperaturi. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI):
Aqua, Petrolatum, Bitter Almond Oil, Cetyl Palmitate, Lanolin, Beeswax, Cholesterolum, D-Panthenol, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Extract, Stearic Acid, Sodium Benzoate

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...