Lekovita nosečka, negovalno olje

Mešanica hranljivih in vlažilnih olj brez parafina, silikonov in parfumov, za zunanjo in globinsko nego kože v času nosečnosti.
Več...
Pakiranje 250 ml
19,83€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Mesto uporabe: trebuh
Oznaka: strije
Zdravje: nosečnost, postava

Mešanica hranljivih in vlažilnih olj brez parafina, silikonov in parfumov, za zunanjo in globinsko nego kože v času nosečnosti. Spodbuja obnavljanje kože in pomaga pri preprečevanju nastanka strij. Soja, mandelj, oliva, jojoba, sezam, avokado, šentjanževka in korenček, obogateni z ognjičem in ovsom dajejo koži občutek mehkobe in svilnate gladkosti. Olje kožo hrani, vlaži in varujejo pred izsuševanjem ter jo ohranja vitalno. Hitro se popolnoma vpije v kožo, a je ne masti.

Uporaba:
Mešanica hranljivih in vlažilnih olj brez parafina, silikonov in parfumov za zunanjo in globinsko nego kože v času nosečnosti. Spodbuja obnavljanje kože in pomaga pri preprečevanju nastanka strij. Soja, mandelj, oliva, jojoba, sezam, avokado, šentjanževka in korenček, obogateni z ognjičem in ovsom kožo obdarijo z občutkom mehkobe in svilnate gladkosti. Olje kožo hrani, vlaži in varujejo pred izsuševanjem ter jo ohranja vitalno. Hitro in popolnoma se vpije in ne masti.

Opozorilo:
Pred vsako uporabo pretresite. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom. 

Sestavine (INCI): 
Soybean Oil, Bitter Almond Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Jojoba Oil, Sesamum Indicum Oil, Avocado Oil, Hypericum Perforatum Oil, Daucus Carota Fruit Oil,Calendula Officinalis Extract, Avena Sativa Extract

 

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...