Mack's Pillow Soft Kids, otroški silikonski ušesni zamaški

Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's Pillow Soft KIDS Earplugs so večnamenski ušesni zamaški, ki jih je mogoče oblikovati po konturah otrokovega zunanjega ušesa.
Več...
Pakiranje 6 parov
8,71€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čepki
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: sluh
Zdravje: zaščita, kopanje, otroci

Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's Pillow Soft KIDS Earplugs so večnamenski ušesni zamaški, ki jih je mogoče oblikovati po konturah otrokovega zunanjega ušesa, tako da se temu tesno prilegajo in otroku nudijo zelo udobno in varno zaščito ušesne votline pri raznovrstnih vodnih aktivnostih: kopanju, tuširaju, plavanju, na bazenu ali na morju...

Zamaški so namenjeni tudi mirnemu spancu, kot zaščita pred smrčanjem in povsod, kjer iz okolice prihaja raven hupa, ki je za otroka lahko škodljiva: preglasna glasba, koncerti in druge javne prireditve, motošport, ipd...

Primerni so za večkratno uporabo, za podaljšano uporabo pa jih hranimo v priročni plastični škatlici.

Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's KIDS so najbolje prodajani ušesni zamaški v Združenih državah Amerike, kjer njihovo uporabo priporočajo tudi specialisti.

NRR: 22 decibelov.

Mejne vrednosti in standardni odklon frekvenčnih vrednosti:
Testne frekvence v HZ  125    250    500    1000    2000    3150    4000    6300    8000
Povp. znižanje v Db     23,7    23,3    25,0    27,3    34,3    39,2    38,2    38,2     37,4
Stand. odklon v Db      4,0     3,6      2,8      2,7      4,0      4,3      4,2    4,5       4,5

Uporaba:
Silikonski zamašek Mack's KIDS zgnetemo v obliko kroglice in položimo na čisto uho. S palcem desne roke zamašek oblikujemo tako, da se zunanjemu ušesu tesno prilega. Lasje ne smejo priti v kontakt s silikonom. Zamaška ne potiskamo v notranjost ušesne votline. Silikonski zamašek je prepovedano deliti na manjše kose.

Uporabo priporočamo otrokom do 6 leta starosti ob nadzoru staršev, skrbnika ali druge odrasle osebe. Izdelka ni dovoljeno uporabljati pri skakanju v vodo ali potapljanju pod vodno gladino. V primeru, ko uporabnik ne upošteva predhodnih priporočil, zamaški ne zagotavljajo primerne zaščite.

Lastnosti proizvoda se lahko bistveno spremenijo, če je podvržen določenim kemičnim sestavinam.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...