izbor

Magnesium-Diasporal Depot, tablete (30 tablet)

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal.
Prehransko dopolnilo z magnezijem in vitamini B-kompleksa z 2-faznim sproščanjem.
Več...
Pakiranje 30 tablet
17,49€

Magnesium-Diasporal Depot je dvofazni magnezij v kombinaciji z vitamini B1, B2, B6 in B12. Vsebnost magnezija je razdeljena v dve fazi oziroma dva sloja tablete, ki delujeta po načelu hitrega in dolgoročnega sproščanja (takojšnja in dolgotrajna faza).

Magnesium-Diasporal Depot ima dvofazno sproščanje: magnezij, vitamina B2 in B12 v takojšnji fazi ter magnezij in vitamina B1 ter B6 za nekaj urno oziroma dolgotrajno sproščanje.

Posebej priporočljivo za vse, ki se soočajo z zahtevnimi situacijami pri delu, med študijem ali v družinskem življenju in so zelo aktivni. Magnezij in vitamini B kompleksa uporabno pripomorejo k soočanju z intenzivnim stresom v vsakodnevnem življenju.

Magnezij prispeva k delovanju mišic. Tiamin (B1), riboflavin (B2), vitamina B6 in B12 prispevajo k delovanju živčnega sistema ter k sproščanju energije pri presnovi.

Tablete imajo dvofazno sproščanje: magnezij, vitamina B2 in B12 v takojšnji fazi ter magnezij in vitamina B1 ter B6 za nekaj urno počasno sproščanje.     

Uporaba:
Navodila za uporabo in priporočena dnevna količina: ena tableta dnevno pred obrokom.

Vsebnost:

Sestavine: Priporočena dnevna količina (1 tableta) Priporočen dnevni vnos (PDV)
Magnezij 300 mg 80%
Tiamin (Vitamin B1) 1,1 mg 100%
Riboflavin (Vitamin B2) 1,4 mg 100%
Vitamin B6 1,4 mg 100%
Vitamin B12 2,5 µg 100%

Sestavine:
magnezijev citrat (42 %), magnezijev hidroksid (21 %), magnezijev karbonat (19 %), želirno sredstvo: natrijev alginat, koruzni škrob, sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol, sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza, stabilizatorja: hidroksipropil celuloza, zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza, barvilo: železov oksid, sredstva proti sprijemanju: kalcijeve soli maščobnih kisin, celuloza, silicijev dioksid, sredstvo za glaziranje: acetatni estri mono- in digliceridov maščobnih kislin, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin mononitrat, aroma, cianokobalamin.

Brez glutena, laktoze in sladkorja. Primerno za vegane in vegetarijance.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek ni primeren za otroke. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...