Mediblink M440, kompresorski inhalator Compact (1 komplet)

Inhalator Mediblink Compact M440 je primeren za celotno družino saj vsebuje masko za dojenčke oz. otroke ter masko za odrasle, ustni nastavek, 3-stopenjsko posodico za fiziološko raztopino, povezovalno cev dolgo 1 m ter 5 rezervnih zračnih filtrov.
Več...
Pakiranje 1 komplet
Poštnina Brezplačna poštnina
59,99€

Mediblink M440 kompresorski inhalator Compact je medicinski pripomoček, ki omogoča enostavno vzdrževanje, saj lahko obe maski in posodico za fiziološko raztopino po uporabi očistite pod tekočo vodo ali pa jih nekaj minut prekuhavate v vreli vodi.

 • Ima priročno držalo posodice za fiziološko raztopino. Po končani terapiji, posodico preprosto zataknete za inhalator, nato pa ga shranite na poljubno mesto.
 • Ima priročen ročaj za lažje prenašanje inhalatorja.
 • Garancija: 5 let.

Mediblink Compact M440 je medicinski pripomoček tipa IIa, ki pretvori zdravilo oz. sterilno fi ziološko raztopnio iz tekoče oblike v aerosole, le-te pa razprši naravnost v respiratorni trakt (dihalno pot).

Inhalator Mediblink Compact M440 omogoča, da razpršeni delci oz. aerosoli zaradi svoje majhnosti (MMAD: 3,34 μm) prodrejo v zgornje in spodnje dihalne poti.

Graf prikazuje delež razpršenih delcev oz. aerosolov, ki so manjši od 5 mikronov (μm) in ki zaradi svoje velikosti dosežejo spodje dihalne poti (*PORR). Manjši kot so razpršeni aerosoli, večja je učinkovitost terapije, saj večji delež delcev doseže spodnje dihalne poti, vse do pljučnih mešičkov. Inhalator Mediblink Compact M440 razprši aerosole velike le 3,34 μm, zato kar 79 % aerosolov doseže spodnje dihalne poti. Terapija je tako veliko bolj učinkovita, kot če bi uporabljali običajen inhalator.

Graf prikazuje čas posamezne terapije, pri uporabi 5 ml sterilne fiziološke raztopine. V primerjavi z običajnim inhalatorjem, inhalator Mediblink Compact M440 omogoča krajši čas terapije, saj za inhalacijo 5 ml fiziološke raztopine potrebujete zgolj 16 min. V kolikor želite, lahko s pritiskom na gumb, ki se nahaja na vrhu posodice za fiziološko raztopino, uravnavate hitrost razprševanja aerosolov: MAX (16 min), MED (20 min), MIN (25 min), in tako prilagodite čas terapije vašim potrebam.

Opozorila:
Ta izdelek mora sestaviti, vzdrževati in uporabljati odrasla oseba. Med uporabo izdelka otrok nikoli ne pustite brez nadzora: izdelek vsebuje majhne delce, ki jih je mogoče pogoltniti. Izdelek mora biti na razpolago samo za čas, ko izvajate terapijo. Po končani terapiji morate izdelek shraniti na varno mesto, izven dosega otrok. Svetujemo vam, da pred uporabo preberete kratek seznam opozoril, ki je podan v teh navodilih, in se prepričate, da popolnoma razumete delovanje naprave.

Manufactured for (EU importer/uvoznik): Mediblink d.o.o. Gubčeva cesta 19 8210 Trebnje, 
Slovenija
Proizvajalec: Dongguan Topwell Medical Devices Company Limited 5F, Building A, No.68, Junma Road, Xinmalian, Dalang Town, Dongguan City Guangdong Province, China
Zastopnik za SLO: Prolat d.o.o. Praproče 9 8210 Trebnje

Dodatki

Namesto izdelka poskusite

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...