Mepore Pro, sterilne samolepljive obloge 9 x 10 cm

Zračne, samolepljive, vpijajoče, vodoodporne sterilne obloge za rane z nizko do zmerno stopnjo izločanja se uporabljajo na operativnih ranah, rahlih opeklinah, urezninah in odrgninah.
Več...
Pakiranje 40 oblog
30,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: obliži
Mesto uporabe: telo
Oznaka: poškodba, rane, opekline
Zdravje: zaščita, oskrba, celjenje

Medicinski pripomoček

Mepore Pro je za zrak prepustna, vpijajoča, samolepljiva obloga z zunanjim slojem, ki ščiti rano pred okužbami in vodo. Mepore obloge imajo koži prijazno lepilo na vodni osnovi, ki zagotavlja odličen oprijem.

Mepore Pro s svojim zaščitnim zunanjim slojem onemogočajo stik rane z vodo med npr. tuširanjem, hkrati pa preprečujejo izločkom in krvi iz rane, da bi prišli na obleko ali posteljnino. Zahvaljujoč svoji vpijajoči blazinici ter visoki prepustnosti za  hlape omogočajo podloge Mepore Pro odlično uravnavanje tekočin iz rane.

Mepore Pro obloga se uporablja na raznovrstnih ranah z nizkim do zmernim izločkom, med drugim na  operativnih ranah, rahlih opeklinah, urezninah in odrgninah.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...