Mepore Pro, sterilne samolepljive obloge 9 x 15 cm (40 oblog)

Zračne, samolepljive, vpijajoče, vodoodporne sterilne obloge za rane z nizko do zmerno stopnjo izločanja se uporabljajo na operativnih ranah, rahlih opeklinah, urezninah in odrgninah. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 40 oblog
29,27€

Mepore Pro je za zrak prepustna, vpijajoča, samolepljiva obloga z zunanjim slojem, ki ščiti rano pred okužbami in vodo. Mepore obloge imajo koži prijazno lepilo na vodni osnovi, ki zagotavlja odličen oprijem.

Mepore Pro s svojim zaščitnim zunanjim slojem onemogočajo stik rane z vodo med npr. tuširanjem, hkrati pa preprečujejo izločkom in krvi iz rane, da bi prišli na obleko ali posteljnino. Zahvaljujoč svoji vpijajoči blazinici ter visoki prepustnosti za  hlape omogočajo podloge Mepore Pro odlično uravnavanje tekočin iz rane.

Mepore Pro obloga se uporablja na raznovrstnih ranah z nizkim do zmernim izločkom, med drugim na  operativnih ranah, rahlih opeklinah, urezninah in odrgninah.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 7.4. do 14.4.2021 oz. do razdelitve zalog daril. Izbrani izdelki so navedeni na spodnjem seznamu. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo ...