Mepore Pro, sterilne samolepljive obloge 9 x 25 cm (30 oblog)

Zračne, samolepljive, vpijajoče, vodoodporne sterilne obloge za rane z nizko do zmerno stopnjo izločanja se uporabljajo na operativnih ranah, rahlih opeklinah, urezninah in odrgninah.
Več...
Pakiranje 30 oblog
42,35€

Medicinski pripomoček

Mepore Pro je za zrak prepustna, vpijajoča, samolepljiva obloga z zunanjim slojem, ki ščiti rano pred okužbami in vodo. Mepore obloge imajo koži prijazno lepilo na vodni osnovi, ki zagotavlja odličen oprijem.

Mepore Pro s svojim zaščitnim zunanjim slojem onemogočajo stik rane z vodo med npr. tuširanjem, hkrati pa preprečujejo izločkom in krvi iz rane, da bi prišli na obleko ali posteljnino. Zahvaljujoč svoji vpijajoči blazinici ter visoki prepustnosti za  hlape omogočajo podloge Mepore Pro odlično uravnavanje tekočin iz rane.

Mepore Pro obloga se uporablja na raznovrstnih ranah z nizkim do zmernim izločkom, med drugim na  operativnih ranah, rahlih opeklinah, urezninah in odrgninah.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 16.4. do 19.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja samo za ...