Micovag Plus, vaginalne globule (10 globul)

Micovag Plus vaginalne globule so namenjene dopolnilnemu zdravljenju vaginalnih glivičnih vnetij.
Več...
Pakiranje 10 globul
9,68€
Lastnosti
Oblika: vaginalete, pripomoček
Mesto uporabe: nožnica
Oznaka: glivice
Zdravje: intimna nega, ženske

Medicinski pripomoček

Micovag Plus vaginalne globule so namenjene dopolnilnemu zdravljenju vaginalnih glivičnih vnetij.

Kandidoza je vaginalna okužba, ki jo povzročajo glivice iz rodu Candida. Te so normalno prisotne v vaginalni flori in so v ravnovesju z drugimi mikrobi. V posebnih stanjih (zmanjšana odpornost, antibiotična in kortikosteroidna terapija, pomanjkanje vitaminov, prehrana, bogata z ogljikovimi hidrati, stres, uporaba kontracepcijskih tablet, nošenje ozkega ali sintetičnega spodnjega perila) se lahko glivice iz rodu Candida močno namnožijo in porušijo ravnovesje med mikrobi vaginalne flore.

Delujejo tako, da ponovno vzpostavijo fiziološki pH nožnice. Delujejo tudi pomirjujoče in posledično odpravljajo moteče srbenje in pekoč občutek.

Namenjene so vaginalni uporabi.

Uporaba:
Razmaknite in potegnite narazen oba konca folije na vrhu ovoja, vzemite globulo iz ovoja in jo vstavite globoko v nožnico. Pred uporabo medicinskega pripomočka in po njej si umijte roke.

Vstavite eno globulo, najbolje zvečer pred spanjem ali po navodilu zdravnika.

Opozorila:
Ne uporabljajte v primeru individualne preobčutljivosti za katerokoli sestavino izdelka.

Uporaba kateregakoli izdelka za lokalno uporabo, posebno dolgotrajna, lahko povzroči preobčutljivost. V takem primeru prekinite uporabo in se posvetujte z zdravnikom o ustrezni terapiji. Če se pojavijo drugi neželeni učinki, o tem obvestite svojega zdravnika ali farmaceta.

Nosečnost in dojenje: V teh primerih je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom.
Vpliv na upravljanje s stroji: Posebni varnostni ukrepi niso potrebni.

Medsebojna delovanja z drugimi izdelki niso znana, zato je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom, preden uporabite vaginalne globule Micovag Plus v kombinaciji z drugimi medicinskimi pripomočki ali zdravili za vaginalno uporabo.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izogibajte se stiku izdelka z očmi. Ne zaužijte izdelka.

Rok uporabe se nanaša an zaprt in pravilno hranjen izdelek. Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabe oziroma, če je embalaža odprta ali poškodovana. Medicinski pripomoček shranjujte zaščiten pred svetlobo in toploto, najbolje pri temperaturi od 4°C do 25°C. Medicinskih pripomočkov ne bi odvržite v odpadne vode ali med gospodinjske odpadke. o načinu odstranjevanja medicinskih pripomočkov, ki jih ne uporabljate več, se posvetujte s svojim farmacevtom. To bo pripomoglo k zaščiti okolja.

Distributer: Dr. Gorkič d.o.o., Obrtniška ulica 11, 1370 Logatec, Slovenija
Proizvajalec: Farma-Derma s.r.l., Via dei Bersaglieri 10, 40010 Sala Bolognese (BO), Italija

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.* *Akcija traja od 16.9. do 24.9.2020. Akcija ne velja za izdelek LRP Effaclar Ultra koncentrirani serum. Brezplačna dostava ob nakupu La Roche-Posay izdelkov ...