izbor

Microdacyn 60 Hydrogel, gel za rane - 120 g

Microdacyn 60 Hydrogel gel za rane je elektroliziran hidrogel, ki se uporablja za čiščenje in vlaženje akutnih in kroničnih ran, razjed, ureznin, odrgnin in opeklin, vključno s tistimi v človekovih votlinah, kot so ustna, nosna ali ušesna votlina.
Več...
Pakiranje
14,95€

Medicinski pripomoček

Microdacyn 60 Hydrogel gel za rane je elektroliziran hidrogel, ki se uporablja za čiščenje in vlaženje akutnih in kroničnih ran, razjed, ureznin, odrgnin in opeklin, vključno s tistimi v človekovih votlinah, kot so ustna, nosna ali ušesna votlina.

Natrijev hipoklorid in hipoklorova kislina sta pomožni snovi, ki lahko lokalno protimikrobno učinkujeta. Z zmanjšanjem mikrobne obremenitve in ustvarjanju vlažnega okolja telesu pomaga pri lastnem postopku celjenja.

Microdacyn 60 Hydrogel se lahko uporablja vsesplošno v okviru obširnega zdravljenja rane.

Uporaba:
Microdacyn 60 Hydrogel je pripravljen za uporabo in ga ni treba mešati ali redčiti. Microdacyn 60 Hydrogel nanesite neposredno na prizadeto območje. Microdacyn 60 Hydrogel uporabite pri vsaki menjavi povoja.

Območje očistite in ga popivnajte do suhega. Na prizadet predel in bližnjo okolico nanesite tanko plast Microdacyn 60 Hydrogel. Uporabite enkrat ali dvakrat na dan: po potrebi povijte.

Sestavine:
Elektrolizirana voda (H2O), natrijev klorid (NaCl), natrijev magnezijev fluorosilikat, natrijev fosfat, pomožni snovi: natrijev hipoklorit (NaOCl) in hipoklorova kislina (HOCl).

Ravnanje:
Microdacyn 60 Hydrogel je biozdružljiv za indicirano uporabo, ne draži človeške kože, oči ali žrela in ne povzroča občutljivosti kože. Posebni ukrepi za ravnanje niso potrebni.

Opozorila in pomembni ukrepi:
Ne uporabljajte, če je varnostni zamašek poškodovan. Samo za zunanjo uporabo, ni za injiciranje ali zaužitje. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na sestavine v raztopini. Microdacyn 60 Hydrogel ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi topikalnimi izdelki brez posveta z zdravstvenim delavcem. Če so rane globoke ali resne ali če imate druge pomisleke glede zdravljenja, se posvetujte z zdravstvenim delavcem. Če se pojavijo znaki okužbe (povečanje bolečine, krvavitev, gnojenje) ali če rana ne kaže znakov celjenja, se posvetujte z zdravstvenim delavcem. Vse neželene učinke poročajte zdravstvenemu delavcu. Shranjujte nedosegljivo in nevidno otrokom.

Shranjevanje:
Microdacyn 60 Hydrogel shranjujte v originalno zaprtem vsebniku v okoljskih pogojih. Shranjujte pri sobni temperaturi in preprečite zamrznitev. Raztopina ni vnetljiva. Po uporabi vsebnik ponovno zaprite, preden ga shranite.

Stabilnost:
Do odprtja sta stabilnost in sterilnost Microdacyn 60 Hydrogel zagotovljeni do izteka roka uporabnosti (za leto in mesec izteka roka uporabnosti glejte plastenko"LLLL MM"). Datum odprtja zabeležite na plastenki na predelu "Date opened (Datum odprtja)". Stabilnost in sterilnost neodprta Hydrogela sta zagotovljeni do 60 dni po odprtju.

Sterilnost izdelka:
Sterilnost je funkcija konzervansov, ki so tekočini lastni.

Odstranjevanje:
Hidrogel ni toksičen in je varen za okolje. Za odlaganje ni posebnih navodil.

Dobavitelj: Advanta, d.o.o. Dragomer, Stara cesta 7, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija
Proizvajalec: Oculus Innovative Sciences Netherlands  B.V

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...