Microdacyn 60, raztopina za rane - 500 ml

Microdacyn 60 raztopina za rane je elektrolizirana raztopina, ki se uporablja za čiščenje in vlaženje akutnih in kroničnih ran, razjed, ureznin, odrgnin in opeklin, vključno s tistimi v človekovih votlinah, kot so ustna, nosna ali ušesna votlina.
Več...
Pakiranje
11,39€

Medicinski pripomoček

Microdacyn 60 raztopina za rane je elektrolizirana raztopina, ki se uporablja za čiščenje in vlaženje akutnih in kroničnih ran, razjed, ureznin, odrgnin in opeklin, vključno s tistimi v človekovih votlinah, kot so ustna, nosna ali ušesna votlina.

Natrijev hipoklorid in hipoklorova kislina sta pomožni snovi, ki lahko lokalno protimikrobno učinkujeta. Z zmanjšanjem mikrobne obremenitve in ustvarjanju vlažnega okolja telesu pomaga pri lastnem postopku celjenja.

Microdacyn 60 raztopina se lahko uporablja vsesplošno v okviru obširnega zdravljenja rane.

Uporaba:
Microdacyn 60 raztopina je pripravljena za uporabo in je ni treba mešati ali rečiti. Microdacyn 60 raztopino nanesite neposredno na prizadeto območje. Microdacyn 60 raztopino uporabite vsakič pri previjanju rane. Povoj boste lažje odstranili, če ga omočite z raztopino Microdacyn 60 Wound Care.

Ob vsaki menjavi in pop potrebi povoj namočite v/omočite z raztopino Microdacyn 60 Wound Care. Potopitev je dovoljena za največ 15 min na dan med začetnim zdravljenjem.

Sestavine:
Elektrolizirana voda (H2O), natrijev klorid (NaCl), pomožni snovi: natrijev hipoklorit (NaOCl) in hipoklorova kislina (HOCl).

Ravnanje:
Microdacyn 60 raztopina je biozdružljiva za indicirano uporabo, ne draži človeške kože, oči ali žrela in ne povzroča občutljivosti kože. Posebni ukrepi za ravnanje niso potrebni.

Opozorila in pomembni ukrepi:
Ne uporabljajte, če je varnostni zamašek poškodovan. Samo za zunanjo uporabo, ni za injiciranje ali zaužitje. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na sestavine v raztopini. Microdacyn 60 Hydrogel ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi topikalnimi raztopinami brez posveta z zdravstvenim delavcem. Če so rane globoke ali resne ali če imate druge pomisleke glede zdravljenja, se posvetujte z zdravstvenim delavcem. Če se pojavijo znaki okužbe (povečanje bolečine, krvavitev, gnojenje) ali če rana ne kaže znakov celjenja, se posvetujte z zdravstvenim delavcem. Vse neželene učinke poročajte zdravstvenemu delavcu. Shranjujte nedosegljivo in nevidno otrokom.

Shranjevanje:
Microdacyn 60 raztopina shranjujte v originalno zaprtem vsebniku v okoljskih pogojih. Shranjujte pri sobni temperaturi in preprečite zamrznitev. Raztopina ni vnetljiva. Po uporabi vsebnik ponovno zaprite, preden ga shranite.

Stabilnost:
Do odprtja sta stabilnost in sterilnost Microdacyn 60 Wound Care zagotovljeni do izteka roka uporabnosti (za leto in mesec izteka roka uporabnosti glejte plastenko"LLLL MM"). Datum odprtja zabeležite na plastenki na predelu "Date opened (Datum odprtja)". Stabilnost in sterilnost neodprte raztopine sta zagotovljeni do 60 dni po odprtju.

Sterilnost izdelka:
Sterilnost je funkcija konzervansov, ki so tekočini lastni.

Odstranjevanje:
Hidrogel ni toksičen in je varen za okolje. Za odlaganje ni posebnih navodil.

Dobavitelj: Advanta, d.o.o. Dragomer, Stara cesta 7, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija
Proizvajalec: Oculus Innovative Sciences Netherlands  B.V

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 24. 6. do 27. 6. 2022 Popust vam bo obračunan v košarici: *Akcija ne velja za pakete izdelkov Avene, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.