izbor

Mikrozid AF Liquid, tekočina za razkuževanje površin (250 ml)

Mikrozid AF tekočina, je sredstvo za hitro dezinfekcijo medicinskih pripomočkov in drugih površin. Ne vsebuje aldehidov. Omogoča veliko učinkovitost v najkrajšem času ter hitro sušenje brez madežev. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 250 ml
8,87€

Mikrozid AF tekočina, je sredstvo za hitro dezinfekcijo medicinskih pripomočkov in drugih površin na alkoholni osnovi brez aldehidov. Omogoča veliko učinkovitost v najkrajšem času ter hitro sušenje brez madežev.

Izdelek je medicinski pripomoček. 

Odmerjanje in način uporabe:
Nanesite nerazredčen Mikrozid AF Liquid na predmete in površine ter ga pustite učinkovati. Poskrbite, da je površina popolnoma navlažena (npr. 40 ml/m2). Maksimalni nanos 50 ml/m2.

Morebitno prekomerno nanešeno količino preparata odstranite s krpo za enkratno uporabo. Ne nanašajte na površine, ki so občutljive na alkohol, kot je npr. akrilno steklo.

Podrobna sestava: 
100 g vsebuje: 25 g etanola (94 %) in 35 g 1-propanola.

Opozorila:
Vnetljivo. Nevarnost hudih poškodb oči. Hlapi lahko povzročijo zaspanost ali omotico. Ne vdihavati hlapov. Če pride v oči, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Nositi zaščito za oči/obraz. Uporabljati samo v dobro prezračevanih prostorih.

Posebna opozorila: Preprečite stik z očmi. Ni za  uživanje. Hraniti izven dosega otrok.  Embalažo povsem izpraznite in odstranite v zbiralnik za recikliranje.

Proizvajalec: Schülke&Mayr GmbH, Nemčija

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 2.12. do 13.12.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.  Brezplačna dostava velja le za področje ...