Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Mirawhite Shine, pero za beljenje zob

Sijoči, beli zobje v 7-14 dneh, primerni tudi za občutljive zobe in sluznico.
Več...
Pakiranje 1 pero (1,8 ml)
26,60€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: zobje, usta
Zdravje: ustna higiena

Sijoči, beli zobje v 7-14 dneh, primerni tudi za občutljive zobe in sluznico. Mirawhite shine s čopičem nanesite na zobe - 2x dnevno – zjutraj in zvečer, po ščetkanju zob, najmanj 7 dni.

Uporaba je enostavna:

 1. Odstranite zaščitni pokrovček
 2. 2x obrnite dozirni obroček
 3. Nanesite izhajajoči gel (učinkovito in natančno doziranje za enkratno beljenje zob).

Uporaba:

 1. Umijte si zobe in pustite vsaj 30 sekund, da se posušijo. Suhi zobje naj ne pridejo v stik z jezikom ali ustnicami.
 2. Obrnite dozirni obroček, dokler se gel ne pokaže na čopiču. Nanesite tanko plast belilnega gela na zobe; zob za zobom s potegi gor in dol. Če je potrebno, čopič ponovno navlažite z gelom.
 3. Usta imejte odprta, tako, da se gel lahko posuši. Ustnice naj 60 sekund ne pridejo v stik z zobmi. Pustite, da se suši 60 sekund, nato sperite z vodo. Ne kadite, pijte ali jejte približno 30 minut po uporabi gela. Pokrijte čopič, da preprečite sušenje gela. Najboljši učinek je dosežen po dveh tednih uporabe. 

Enostaven aplikator v obliki čopiča. Droben, primeren za na pot. Primeren tudi za točkasto aplikacijo. Beljenje zob za do 5  nians. 

Mirawhite shine je gel za nežno beljenje zob. Izdelek deluje na osnovi Ardox-X tehnologije – s procesom oksidacije. V procesu oksidacije ne nastajajo prosti radikali.

Nežno in varno:
Nova tehnologija kombinira osnovne značilnosti beljenja zob. Je neabrazivna metoda. Gel je topen v vodi in slini ter ne poškoduje ali senzibilizira zob in sluznice. Ne mehča zalivk, zato je idealen tudi za tiste, ki jih imajo. Aktivne kisikove molekule raztopijo madeže na zobeh in odstranjujejo zabarvanja s površine zob. Zobem povrne njihovo naravno belino.

Pomembne informacije:
V primeru, da se na nekaterih zobeh (npr. podočniki) pokaže slabši učinek beljenja, lahko le-te ponovno belite. Uporabite merilec nians, pred in po uporabi Mirawhite shine, da ocenite učinek beljenja. Če izdelek uporabljate skladno z navodili, se prvi rezultati beljenja pokažejo po 7 dneh. Beljenje za do 5 nians lahko dosežemo v dveh tednih.

Končni učinek je vedno odvisen od vzrokov zabarvanja. Zobje, ki so rumeni ali rjavi – večinoma zaradi uporabe nikotina, kave, čaja ali rdečega vina, se povprečno obelijo za 4 nianse. Sivkasti zobje, ki jih povzročijo zdravila, se obelijo povprečno za 2-3 nianse.

Opozorila:
Gel ni primeren za otroke. Hranite ga izven dosega otroških rok. Uporabljajte Mirawhite shine skladno z navodili. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi, obilno sperite z vodo.

Izdelek hranite pri temperaturi 8-21 °C.

Uporabo gela odsvetujemo v primeru preobčutljivosti na katero od sestavin.

Gela ne uporabljajte v nosečnosti.

Vsebina: 1,8 ml

Sestavine:
Aqua, Glycerin, Silica, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Sodium Gluconate, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sodium Methylparaben, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Chloride.

Proizvajalec: Hager & Werken GmbH & Co. KG, Nemčija
Zastopnik in distributer: Top Pharma d.o.o., Cesta v Gorice 39, 1000 Ljubljana.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Ob nakupu 2 izdelkov Eucerin vam podarimo: Eucerin pH5, losjon za umivanje (200 ml). Eucerin losjon za umivanje je losjon za vsakodnevno umivanje obraza in telesa – celo če koža ne prenaša mil. Čisti posebej blago in ohranja lastno zaščito kože. Primeren tudi za vsakodnevno umivanje kože, ...