MorEPA Omega 3 kapsule

MorEPA so superčiste omega-3 z izjemno visoko vsebnostjo (vsaj 850 mg omega 3 v eni kapsuli), ki imajo poseben patentiran proces okolju prijazne proizvodnje omogoča edinstveno čistost.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
24,94€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: možgani, oči, živčevje, srce
Vsebnost: omega 3, EPA, DHA
Zdravje: nosečnost, dojenčki, otroci, vitalnost

MorEPA so superčiste omega-3 kapsule z izjemno visoko vsebnostjo (vsaj 850 mg omega 3 v eni kapsuli), ki imajo poseben patentiran proces okolju prijazne proizvodnje omogoča edinstveno čistost.

Brez priokusa po ribah.

EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina) imata vlogo pri delovanju srca (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK).

DHK pa ima vlogo tudi pri delovanju možganov in ohranjanju vida (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK).

Dnevni vnos EPK in DHK naj ne presega 5 g.

Poseben proces proizvodnje (nižja temperatura, brez uporabe topil): Ekološka ekstrakcija s CO2 je poseben postopek, ki omogoča prečiščevanje ribjega olja s kar 400% manj toplote.

Okolju prijazna proizvodnja omega-3 je z naravnim CO2 ugodna alternativa uporabi kemičnih topil. Proces proizvodnje je potrjen v evropskem okoljskem registru EMAS (Environmental Managment and Audit Scheme).

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Odraslim svetujemo redno uživanje 1-2 kapsuli MorEPE na dan med jedjo in z nekaj tekočine.

Vsebnost:

  Ena mehka kapsula vsebuje
Koncentrirano ribje olje iz globokomorskih rib 1000 mg
Omega-3 maščobne kisline 850 mg
-EPK (eikozapentaenojska kislina) 590 mg
-DHK (dokozaheksaenojska kislina) 130 mg
-ostale omega-3 maščobne kisline 130 mg

Sestavine:
Koncentrirano ribje olje (iz sardonov, sardel in skuš), ribja želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, naravna aroma pomaranče, antioksidant: Miradoxan (mešanica izvlečka rožmarina in tokoferolov).

Miradoxan je mešanica izvlečka rožmarina in tokoferolov, ki Minami izdelkom zagotavlja svežino.

Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze.

Alergeni: Ribe

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek shranjujte pri temperaturi do 25˚C, zaščitene pred vlago in svetlobo.

Dnevni vnos EPK in DHK naj ne presega 5 g.

Poreklo: EU

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 4. 7. do 24. 7. 2022 *Popust ne velja za akcijske pakete LRP Anthelios. Brezplačna dostava je na voljo le za področje Slovenije.