akcija izbor

MosquitNo Safari, nalepke z vonjem citronele (6 nalepk)

Vsi izdelki Mosquitno so vam na voljo 25% ugodneje.
Naraven proizvod. Moderno in enostavno za uporabo. Obstojnost minimalno 72 ur. Izdelek splošne rabe.
Več...
Pakiranje 6 nalepk
Redna cena 3,49€
2,62€

Primerno za tekstil, posteljo, prikolico, šotor, itd. ne uporabljajte na koži. Hranite stran izven dosega otrok mlajših od 3 let in stran od hišnih ljubljenčkov. Izdelka ne uporabljajte v primeru alergije na citronelo.

Dermatološko testirani, 100% brez vsebnosti DEET, visoka kvaliteta proizvodov inovativni proizvodi, proizvodi z etično noto, proizvodi imajo minimalen vpliv na okolje, izdelki vsebujejo 100% naravno citronelo in so, varni za otroke (od 6 mesecev dalje) in nosečnice.

OPOZORILO: Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Nevarnost zadušitve.

Rok uporabe označen na izdelku. Izdelka ne zaužijte. Izdelek je varen za namenjeno uporabo.

Previdno:
Ni uporabljajte na otrocih mlajših od 3 let. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pri nekaterih ljudeh lahko dolgotrajen stik s kožo povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi si umijte roke. Ne uporabljajte v ustih in na očeh. Ni za uporabo v vodi.

Prva pomoč:
Če se zgodi reakcija na koži, takoj sperite z milom in vodo in izdelke odstranite. Če je reakcija še vedno prisotna, se posvetujte z zdravnikom. Če izdelek pogoltnete, takoj pokličite zdravnika za nasvet in pomoč.

Uporaba:
Odstranite papirnato folijo iz izdelka in izdelek namestite na tekstil, posteljo, prikolico, šotor, itd.

Shranjevanje in odstranjevanje: 
Za dolgotrajno obstojnost, hranite v original embalaži. Hranite izven dosega otrok. Za odstranjevanje, izdelek vrzite v smeti.

Izdelek ni bil registriran na agenciji za zaščito okolja v ZDA. Mosquitno BV predstavlja, da ta proizvod izpolnjuje pogoje za 25(b) oprostitev registracije po zveznih insekticidih, fungicidih in rodenticidih act

Sestavine:
83% olja citronele na nalepko, 17% inertne sestavine, guma, amonijev benzoat, cinkov oksid, lepilo, SKUPAJ SESTAVIN – 100%

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje. Akcija traja od 1. 8. do 31. 8. 2022. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.