Mueller elastična manšeta za koleno - SM (1 manšeta)

Elastična manšeta za koleno daje oporo togemu, šibkemu ali bolečemu kolenu, pri čemer ohranja polno gibljivost sklepa. Posebna zasnova materiala in pletiva preprečuje njen zdrs in gubanje ob nošnji. Primerna za levo in desno koleno. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 1 manšeta
10,99€

Elastična manšeta za koleno daje oporo togemu, šibkemu ali bolečemu kolenu, pri čemer ohranja polno gibljivost sklepa. Posebna zasnova materiala in pletiva preprečuje njen zdrs in gubanje ob nošnji. Primerna za levo in desno koleno. V črni barvi.

Uporaba:
Manšeto navlecite na koleno in namestite tako, da se udobno prilega.

Vzdrževanje:
Izdelek perite ročno v hladni vodi z blagimi detergenti. Ne uporabljajte belila ali mehčalca. Temeljito izperite in sušite na zraku. Ne likajte.

Sestava:
Poliester 60 %, guma 30 %, spandex 10 %.

Tabela velikosti Merjeno okoli sredine kolena
SM 30-35 cm
MD 35-40 cm
LG 40-45 cm
XL 45-50 cm

Opozorilo:
Naravna guma lahko draži kožo. Če se pojavi izpuščaj ali bolečina ne mine, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Manšeta naj ne bo nameščena pretesno. Priporočljivo nositi čez dan.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...