Multi-Gyn ActiGel

Naravna in varna zaščita ter vsakodnevna intimna nega, ki preprečuje in odpravlja vaginalne težave.
Več...
Pakiranje 50 ml
13,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: sluznica
Oznaka: vnetje
Zdravje: intimna nega

Medicinski pripomoček

Multi-Gyn Gel preprečuje in odpravlja bakterijsko vaginozo, omeji neprijetne vonjave in izcedek, srbenje in draženje, takoj ublaži vaginalne težave, vzpostavi optimalno stanje vaginalne flore in okolja, deluje proti glivicam,, hkrati pa je varen in naraven.

Gel uporabljajte tako pogosto, kot želite, oziroma vsakič, ko želite odpraviti določene težave. Za odpravljanje bakterijske vaginoze vnesite obilno količino gela v vagino vsaj dvakrat dnevno, najmanj pet dni zapored. Za preprečevanje izcedka, neprijetnega vonja ali glivic zadostuje po en vnos na tri dni, pogostejša uporaba pa poveča učinkovitost. V primeru srbenja, draženja, občutljivosti, pordelosti ali vnetja uporabite izdatno količino gela vsaj enkrat dnevno.

Gel vsebuje izključno naravne sestavine in je brez dišav, živalskih sestavin, dražečih kemikalij, konzervansov ali hormonov.

 

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...