Multi-Gyn ActiGel (50 ml)

Multi-Gyn ActiGel nudi naravno in varno zaščito ter vsakodnevno intimno nego, ki preprečuje in odpravlja vaginalne težave. Preprečuje in odpravlja bakterijsko vaginozo, omeji neprijetne vonjave in izcedek, srbenje in draženje, takoj ublaži vaginalne težave, vzpostavi optimalno stanje vaginalne flore in okolja, deluje proti glivicam.
Več...
Pakiranje 50 ml
15,32€

Gel Multi-Gyn ActiGel - Medicinski pripomoček

Multi-Gyn Gel je naraven gel, namenjen za aplikacijo predvsem v intimnih predelih. Uporabljamo ga lahko pri vrsti različnih vaginalnih težav, in sicer:

  • Preprečuje in odpravlja bakterijsko vaginozo.
  • Omeji neprijetne vonjave in izcedek, srbenje in draženje.
  • Takoj ublaži vaginalne težave.
  • Vzpostavi optimalno stanje vaginalne flore in okolja.
  • Deluje proti glivicam.

Kako uporabljamo gel pri vaginalnih težavah?

Gel uporabljajte tako pogosto, kot želite, oziroma vsakič, ko želite odpraviti določene težave.

Za odpravljanje bakterijske vaginoze vnesite obilno količino gela v vagino vsaj dvakrat dnevno, najmanj pet dni zapored.

Za preprečevanje izcedka, neprijetnega vonja ali glivic zadostuje po en vnos na tri dni, pogostejša uporaba pa poveča učinkovitost.

V primeru srbenja, draženja, občutljivosti, pordelosti ali vnetja uporabite izdatno količino gela vsaj enkrat dnevno.

Gel vsebuje izključno naravne sestavine in je brez dišav, živalskih sestavin, dražečih kemikalij, konzervansov ali hormonov.

Kako pogosto moram uporabljati Multi-Gyn ActiGel?
Za odpravljanje vaginalnih težav vam svetujemo, da uporabljate Multi-Gyn ActiGel pet dni zapored dva krat na dan.

Kdaj bom začutila učinek?
Lahko začutite takojšen učinek, še posebej pri simptomih, kot so razdraženost in srbenje. Vendar se to lahko pri vsaki osebi razlikuje. Zato vam svetujemo, da uporabljate Multi-Gyn ActiGel najmanj 5 dni, da bi odpravili simptome.

Ali ima Multi-Gyn ActiGel kakšne stranske učinke?
Ne, nobeni stranski učinki niso znani.

Moje težave so izzvenele, ali moram nadaljevati z uporabo Multi-Gyn ActiGela?
Ne, nobene potrebe ni, da bi nepretrgano uporabljali Multi-Gyn ActiGel. Če želite, lahko nepretrgano uporabljate Multi-Gyn ActiGel nekaj krat na teden.

Ali Multi-Gyn ActiGel vpliva na uporabo antibiotika?
Ne, Multi-Gyn ActiGel ne vpliva negativno na antibiotik. Dejansko vam svetujemo, da uporabljate Multi-Gyn ActiGel vzporedno z antibiotičnim zdravljenjem ali po njem. Ker je antibiotik zelo učinkovit pri uničevanju bakterij in zato poruši vaginalno ravnovesje. Multi-Gyn ActiGel vam bo pomagal obnoviti zdravo vaginalno ravnovesje po uporabi kakršnega koli antibiotika.

Ali moram uporabiti polno tubo?
Uporaba Multi-Gyn ActiGela vam nudi neposredno olajšanje vaših težav. Za učinkovitost je potrebna samo količina prstne konice (2 ml).

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay Anthelios za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja pd 8. 6. do 22. 6. 2023. Brezplačna dostava velja le na področju Slovenije. Akcija ne velja ...