Multi-Gyn ActiGel

Naravna in varna zaščita ter vsakodnevna intimna nega, ki preprečuje in odpravlja vaginalne težave.
Več...
Pakiranje 50 ml
13,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: sluznica
Oznaka: vnetje
Zdravje: intimna nega

Medicinski pripomoček

Multi-Gyn Gel preprečuje in odpravlja bakterijsko vaginozo, omeji neprijetne vonjave in izcedek, srbenje in draženje, takoj ublaži vaginalne težave, vzpostavi optimalno stanje vaginalne flore in okolja, deluje proti glivicam,, hkrati pa je varen in naraven.

Gel uporabljajte tako pogosto, kot želite, oziroma vsakič, ko želite odpraviti določene težave. Za odpravljanje bakterijske vaginoze vnesite obilno količino gela v vagino vsaj dvakrat dnevno, najmanj pet dni zapored. Za preprečevanje izcedka, neprijetnega vonja ali glivic zadostuje po en vnos na tri dni, pogostejša uporaba pa poveča učinkovitost. V primeru srbenja, draženja, občutljivosti, pordelosti ali vnetja uporabite izdatno količino gela vsaj enkrat dnevno.

Gel vsebuje izključno naravne sestavine in je brez dišav, živalskih sestavin, dražečih kemikalij, konzervansov ali hormonov.

 

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...