Nasovital, odrasli set - roza (1 set)

Sistem Nasovital Odrasli set vsebuje eno 240ml Nasovital plastenko za izpiranje nosu za enega uporabnika ter 10 vrečk fine solne mešanice.
Več...
Pakiranje 1 set
18,95€
Lastnosti
Oblika: medicinski pripomoček
Mesto uporabe: nos, sluznica, dihala
Oznaka: alergija, astma, draženje, vnetje, prehlad, smrčanje
Zdravje: čiščenje, vlaženje

Sistem Nasovital Odrasli set vsebuje eno 240ml Nasovital plastenko za izpiranje nosu za enega uporabnika. 10 vrečk fine solne mešanice (kakovostna zrnca natrijevega klorida in natrijevega bikarbonata brez drugih dodatkov, dišav ali sestavin) in podrobna navodila.

Sistem za izpiranje nosu Nasovital je primeren za vsakodnevno uporabo z namenom, da bodo vaši nosni prehodi ostali čisti, zdravi in odprti. 

Naj postane sistem Nasovital sestavni del vaše dnevne higiene, kot je umivanje zob, rok ali tuširanje.

Uporaba:
1. Pred uporabo, plastenko in pokrovček natančno operite z blagim čistilom za posodo, nato dobro sperite z vodo.

  • Priprava izotonične (blage) raztopine (240 ml plastenka): Vsebino ene vrečke Nasovital stresite v plastenko in jo napolnite z mlačno vodo do zgornje oznake (FILL LINE).
  • Priprava hipertonične (močnejše) raztopine (240 ml plastenka): Vsebino dveh vrečk Nasovital stresite v plastenko in jo napolnite z mlačno vodo do zgornje oznake (FILL LINE) ali vsebino ene vrečke Nasovital stresite v plastenko in jo napolnite z mlačno vodo do srednje oznake (HALF LINE).

2. Plastenko napolnite s toplo vodo, ki je neoporečna. Temperature raztopine preverite tako, da nekaj kapljici kanete na zapestje.

3. Plastenko zaprete s pokrovčkom in jo pred izpiranjem dobro pretresite nato začnite z izpiranjem.

4. Po vsaki uporabi pokrovček in plastenko splaknite z vodo.

Opozorila:
Pred uporabo natančno preberite navodila!

Če pri uporabi Nasovital raztopine opazite katerekoli neželene učinke, se posvetujte z zdravnikom. V primeru pekočega ali skelečega občutka, zmanjšajte količino solne mešanice. Vsaka Nasovital plastenka je namenjena enemu uporabniku. Plastenko zamenjajte po potrebi (priporočljivo po 6 mesecih).

Sistema Nasovital nikoli ne uporabljajte leže.
Plastenke ne segrevajte v mikrovalovni pečici.

Izperite nosno votlino z sistemom Nasovital pred uporabo nosnega pršila.
Med izpiranjem nikoli ne zapirajte nasprotne nosnice, saj s tem preprečujete, da bi raztopina svobodno odtekla. Ne uporabljajte raztopine 1 uro pred spanjem ali športom, saj lahko še nekaj časa po izpiranju raztopina odteka iz nosu.

Za izpiranje nosu uporabljajte samo neoporečno vodo. V kolikor ste opozorjeni, da je voda oporečna, jo obvezno prekuhajte. Lahko uporabite ustekleničeno vodo ali kupite že pripravljeno fiziološko raztopino!

Sestava:
Set vsebuje:
10 paketov solne mešanice ( natrijev klorid 2.400 mg natrijev bikarbonat 600 mg )
1 plastenka 240 ml brez bisfenola A (BPA FREE)
Navodila za uporabo.
Opozorila so navedena v navodilu za uporabo.

Dobavitelj in proizvajalec: Vitalzen d.o.o., Pegamova ulica 10, 1000 Ljubljana, e-mail: info@vitalzen.net

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024