Neptunovo krilovo olje, kapsule (40 kapsul)

Neptunovo krilovo olje je vir esencialnih omega-3 kislin (EPK in DHK). Te maščobne kisline so vezane na fosfolipide in ne na trigliceride (ribje olje), saj je Neptunovo krilovo olje pridobljeno iz antarktičnega krila (planktonskih rakcev).
Več...
Pakiranje 40 kapsul
21,96€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: možgani, oči, živčevje, srce
Vsebnost: omega 3, EPA, DHA
Zdravje: nosečnost, dojenčki, otroci, vitalnost

Neptunovo krilovo olje

Neptunovo krilovo olje je vir esencialnih omega-3 kislin (EPK in DHK). Naravna formulacija vsebuje tudi fosfolipide, vitamina A in E, astaksantin in holin.

Samo krilovo olje ne povzroča spahovanja in priokusa po ribah, niti tiščanja v želodcu. Ne vsebuje težkih kovin, pesticidov, dioksina, PCB…

Krilovo olje z omega 3 kislinami je 100 % čisto, brez dodatkov. Vsebuje omega-3 kisline (EPK in DHK), ki so vezane na fosfolipide, ne na trigliceride kot v ribjem olju.

Neptunovo krilovo olje ima idealno razmerje med maščobnimi kislinami omega-3 in omega-6, to je 15 : 1, ribje olje pa samo 3 : 1.

Izdelek je primeren za nosečnice.

Planktonski rakci

Neptunovo krilovo olje se po patentiranem postopku pridobiva iz antarktičnega krila Euphausia superba (planktonski rakci). Kot hrana morskih živali in ptic je kril prav na dnu prehranske verige. Zato ni onesnažen s težkimi kovinami in pesticidi.

Za količino ulova je odgovorna CCAMLR (Komisija za ohranjanje antarktičnih morskih organizmov). Predela se manj kot 2 % dovoljenega ulova. Izvajajo se okolju prijazni postopki ulova, ki zagotavljajo dovoljšnjo zalogo krila morskim sesalcem, ribam, pticam in ljudem tudi v prihodnosti. Neptunovo krilovo olje ima tudi certifikat Friend of the sea (FOS) in ulov krila prilagaja zadanim smernicam.   

Krilo olje je polnjeno v vegetarijanske kapsule brez vonja, z izboljšano stabilnostjo. Zaradi 4-krat tanjše stene se kapsula v prebavilih popolnoma raztopi.

Ker za prebavo ne potrebuje žolča, je primeren tudi za tiste, ki slabo prebavljajo maščobe (za bolnike brez ali z oslabljeno funkcijo žolčnika).

Uporaba in priporočena dnevna količina:
1 do 2 kapsuli dnevno. Kapsula se pogoltne cela z nekaj tekočine, najboljše pri zajtrku.

Sestavine:

  v 1 kapsuli
Neptunovo krilovo olje 500 mg

hidroksipropilmetil celuloza (kapsula).

Alergeni: Proizvod iz rakov.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in hladnem prostoru.

Osebe z alergijo na morske organizme in tisti, ki jemljejo zdravila proti stjevanju krvi (antikoagulante), naj se o jemanju posvetujejo z zdravnikom.

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy Slow Age izdelki so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna poštnina ob nakupu izdelkov Vichy v skupni vrednosti nad 30€.

Vichy Slow Age izdelki so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna poštnina ob nakupu izdelkov Vichy v skupni vrednosti nad 30€.

Slow Âge je prva Vichyjeva »slow ageing« nega z učinkovitostjo proti znakom staranja, ki se pojavijo pod vplivom: Okolja (UV žarkov, onesnaženja). Čustev (stresa, utrujenosti). Življenjskih navad. Slow Âge deluje na znake staranja v nastajanju: od diskromije do temnih lis, od izgube tonusa ...