izbor

NoAcid tablete, 30 orodisperzibilnih tablet

Poglejte si članek o delovanju medicinskih pripomočkov Noacid. Preberite si zanimiv članek o fitoterapiji.
Noacid orodisperzibilne tablete uporabljamo za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice. Priporoča se 1 tableta vsaj 1 do 2 uri pred ali po jedi.
Več...
Pakiranje 30 tablet
10,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček, tablete
Mesto uporabe: želodec, sluznica
Oznaka: draženje, zgaga
Zdravje: zaščita, nosečnost

Medicinski pripomoček

Noacid tablete

Noacid orodisperzibilne tablete je medicinski pripomoček z mehanskim delovanjem. Uporablja se za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice.

Zaradi vzajemnega delovanja sestavin, ki tvorijo aktivno zaščito želodčne sluznice in sluznice požiralnika, Noacid orodisperzibilne tablete deluje kot lokalna mehanska zaščita.

Noacid orodisperzibilne tablete se lahko jemlje sočasno z zdravili (inhibitorji protonske črpalke, H2 antagonisti). Noacid orodisperzibilne tablete je primeren za nosečnice in doječe matere.

Noacid orodisperzibilne tablete je medicinski pripomoček razvrščen in proizveden skladno z  zahtevami Direktive 93/42/CEE.

Kako uporabljati Noacid tablete

Priporoča se ena tableta vsaj eno do dve uri pred ali po jedi. Tableto pustite, da se počasi raztopi v ustih. Ponovno zaužijte po potrebi, lahko tudi večkrat na dan.

Noacid orodisperzibilne tablete se lahko uživa neprekinjeno dlje časa.

Sestavine:
Sredstvo za zgoščevanje: alginska kislina; sladilo: izomalt; suhi izvleček sladkega korena (Glycyrrhiza glabra, maltodekstrin); suhi izvleček sleza (Althaea officinalis, maltodekstrin); suhi izvleček slezenovca (Malva sylvestris, maltodekstrin); suhi izvleček koncentriranega gela aloje 200:1 (Aloe barbadensis); suhi izvleček kamilice (Matricaria chamomilla, maltodekstrin); sredstvi proti sprijemanju: kalcijev karbonat, natrijev bikarbonat; stabilizator: gumi arabika; sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid; aroma; sladilo: sukraloza.

Opozorila:
Izdelka naj ne uživajo osebe, ki so preobčutljive ali alergične na eno ali več sestavin. V primeru, da simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, odmaknjeno od toplotnih in svetlobnih virov. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Datum uporabe: označen na ovojnini. Izdelka ne uporabljajte po preteku datuma uporabe. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.

Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Šmarska cesta 5c, 6000 Koper
Proizvajalec in poreklo: Pharmalife Research srl – Via alla Spiaggia 7/A – 23900 Lecco - Italija

Dodatki

Druge oblike

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izdelki La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydreane so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Izdelki La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydreane so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Izdelki La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydreane so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava. Akcija traja od 24.1. do 4.2.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava ...