Nosko, aspirator za čišenje noska - set

Aspirator za čiščenje noska pri novorojenčkih in dojenčkih.
Več...
Pakiranje 1 set
19,49€
Lastnosti
Oblika: pripomoček, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: nos, sluznica, dihala
Oznaka: prehlad, alergija
Zdravje: čiščenje, otroci, dojenčki

Nosko set - Medicinski pripomoček za nežno čiščenje izcedka iz otroškega noska, ki ga uporabimo z navadnim hišnim sesalnikom. Temelji na učinkoviti tehnologiji z vakuumom. Izcedek iz noska odstranjuje s stalnim vlekom z močjo 0,2 bara ne glede na to, da gre za čiščenje z vakuumskim vlekom. Tako je zagotavljeno učinkovito in varno čiščenje otroških noskov-klinično preizkušeno.

Oblika nastavka idealna za dojenčke in malčke. Zaradi edinstvene oblike izcedek iz nosa ne more zaiti v silikonsko cevko na vakuumski cevi. Priporočajo ga pediatri in otorinolaringologi.

Izdelano v EU. 

Uporaba:

 1. Zvončasti del Noska vtaknite v vakuumsko cev sesalnika.

Novorojenčki:

 1. Dojenček naj bo naslonjen na vašo podlakt, njegova glavica naj bo v vaši dlani, tako da je v polsedečem položaju. Pri novorojenčkih in dojenčkih ni treba stisniti druge nosnice.

Majhni otroci

 1. Otrok naj sedi v vašem naročju, tako da je njegov obraz obrnjen naprej. Prosite ga, naj glavo nagne rahlo naprej, da bo izcedek lažje odstraniti. Drugo nosnico stisnite s prstom, in to na kratko med samim čiščenjem.
 2. Nastavek s šobo primite tako, da je silikonska cevka obrnjena navzgor. Tako izloček iz nosa ne more v cevko. Nastavka ni treba potisniti globoko, ampak predvsem navzdol in malo na stran, tako da lahko odstranite vso sluz, ki se je nabrala v nosni votlini.
 3. Napravo umaknite iz nosnice in izključite vakuumski sesalnik.
 • Nastavek se lahko odstrani, popolnoma razstavi ter zelo enostavno očisti in sterilizira.

Set vsebuje:
Nosko set vsebuje aspirator za čiščenje noska, nadomestno glavo in ščetko za čiščenje.Plastika brez parabenov in bisfenola A.

Opozorila:
Pripomočka ne uporabljajte pri otrocih, ki krvavijo iz nosu, ali s hemofilijo. Ob uporabi izdelka mora biti otrok pod nadzorom odraslega. NI ZA UPORABO V MIKROVALOVNI PEČICI.

Distributer: InnoPharma d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana; info@innopharma.biz
Proizvajalec: RANYÁK GYÖRGY, Madžarska.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana sončna linija od Vichyja. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. Tukaj so 3 stvari, po katerih je Vichy Ideal Soleil linija poznana: 1. Edinstvena zaščita Sistem filtrov UVA (+ dolgi UVA) in UVB + Antioksidativna mineralizirana voda Vichy, ki ...