Nosko, aspirator za čišenje noska - set

Aspirator za čiščenje noska pri novorojenčkih in dojenčkih.
Več...
Pakiranje 1 set
19,49€
Lastnosti
Oblika: pripomoček, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: nos, sluznica, dihala
Oznaka: prehlad, alergija
Zdravje: čiščenje, otroci, dojenčki

Nosko set - za nežno čiščenje izcedka iz otroškega noska, ki ga uporabimo z navadnim hišnim sesalnikom. Temelji na učinkoviti tehnologiji z vakuumom. Izcedek iz noska odstranjuje s stalnim vlekom z močjo 0,2 bara ne glede na to, da gre za čiščenje z vakuumskim vlekom. Tako je zagotavljeno učinkovito in varno čiščenje otroških noskov-klinično preizkušeno.

Oblika nastavka idealna za dojenčke in malčke. Zaradi edinstvene oblike izcedek iz nosa ne more zaiti v silikonsko cevko na vakuumski cevi. Priporočajo ga pediatri in otorinolaringologi.

Izdelano v EU. 

Uporaba:

 1. Zvončasti del Noska vtaknite v vakuumsko cev sesalnika.

Novorojenčki:

 1. Dojenček naj bo naslonjen na vašo podlakt, njegova glavica naj bo v vaši dlani, tako da je v polsedečem položaju. Pri novorojenčkih in dojenčkih ni treba stisniti druge nosnice.

Majhni otroci

 1. Otrok naj sedi v vašem naročju, tako da je njegov obraz obrnjen naprej. Prosite ga, naj glavo nagne rahlo naprej, da bo izcedek lažje odstraniti. Drugo nosnico stisnite s prstom, in to na kratko med samim čiščenjem.
 2. Nastavek s šobo primite tako, da je silikonska cevka obrnjena navzgor. Tako izloček iz nosa ne more v cevko. Nastavka ni treba potisniti globoko, ampak predvsem navzdol in malo na stran, tako da lahko odstranite vso sluz, ki se je nabrala v nosni votlini.
 3. Napravo umaknite iz nosnice in izključite vakuumski sesalnik.
 • Nastavek se lahko odstrani, popolnoma razstavi ter zelo enostavno očisti in sterilizira.

Set vsebuje:
Nosko set vsebuje aspirator za čiščenje noska, nadomestno glavo in ščetko za čiščenje.Plastika brez parabenov in bisfenola A.

Opozorila:
Pripomočka ne uporabljajte pri otrocih, ki krvavijo iz nosu, ali s hemofilijo. Ob uporabi izdelka mora biti otrok pod nadzorom odraslega. NI ZA UPORABO V MIKROVALOVNI PEČICI.

Distributer: InnoPharma d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana; info@innopharma.biz
Proizvajalec: RANYÁK GYÖRGY, Madžarska.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...