Novalac 3, mleko za otroke - 400 g

Novalac 3 nadaljevalno mleko je primerno za otroke od 1. do 3. leta starosti.
Več...
Pakiranje 400 g
8,47€

Živila za posebne prehranske namene.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka. 

Novalac 3 je primeren kot nadaljevalna hrana po uporabi Novalaca 2 ali katerega koli drugega nadaljevalnega mleka. Mleko Novalac 3 ustrezno dopolnjuje raznovrstno prehrano otroka, ki jo pri tej starosti potrebuje za zdrav razvoj in rast. Novalac 3 je del obsežne skupine izdelkov, posebej prilagojenih dojenčkom s skrbno izbranimi sestavinami in kontrolirano kakovostjo.

Novalac 3 mleko je primerno za posebne prehranske namene za otroke od 1. do 3. leta starosti.

Pripravljen obrok (ena steklenička mleka Novalac 3 ) vsebuje kacij in vitamin D, železo in jod. Novalac 3 je vir vitaminov A, B1, B2, C, D IN biotina ter je bogat z vitamini B12 in K1.

Sestava mlek Novalac je v skladu z evropskimi smernicami o otroški mlečni prehrani in ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov (GSO), prav tako ne vsebuje glutena. 

Uporaba:
Vaš otrok naj vsak dan popije vsaj 500 ml toplega (< 37 °C) ali hladnega mleka Novalac 3 , ki se lahko uporablja  tudi za pripravio žitnih kašic in ostalih obrokov kot del uravnotežene prehrane.

Ena pločevinka zadostuje za pripravo 12 obrokov.

Vedno pripravite svež obrok. Ne shranite nepopitega obroka. Ostanek zavrzite.

Priprava:

 • v steklenički: Za vsakih 30 ml vode dodajte eno merico Novalaca 3 .
 • v skodelici: V 210 ml vode dodajte 7 meric Novalaca 3 .

Alergeni: mleko, laktoza

Opozorila:
Materino mleko je najboljša hrana za vašega dojenčka. Mlečno formulo uporabljajte le po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije, prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege matere in otroka.

Ne pustite, da bi steklenička otroku služila kot nadomestek za tolažilno dudo ali da bi iz nje sesal dlje časa. Tako kot materino mleko vsebuje tudi hrana za dojenčke ogljikove hidrate, ki lahko ob pogostem in stalnem stiku z zobmi povzročijo nastajanje zobne gnilobe.

Izdelek hranite na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred svetlobo. Po prvem odprtju pločevinke, morate vsebino porabiti v treh tednih. Po vsaki uporabi pločevinko dobro zaprite.

Pakirano v kontrolirani atmosferi.

Poreklo: Nemčija

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...