Novalac 2, nadaljevalno mleko za dojenčke - 800 g

Novalac 2 nadaljevalno mleko je primerno za dojenčke, starejše od 6 mesecev.
Več...
Pakiranje 800 g
16,23€

Živila za posebne prehranske namene.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.

 

Novalac 2 nadaljevalno mleko je primerno za dojenčke, starejše od 6 mesecev. Je del raznolike prehrane, ki se v prvih šestih mesecih življenja ne sme uporabljati kot nadomestek za materino mleko. Primeren je kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča, in kot nadaljevalna hrana po uporabi Novalac 1 začetnega mleka.

Odločitev o začetku uporabe dopolnilne hrane, vključno z vsakršno izjemo do šestega meseca starosti, se sprejme samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije oziroma prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege matere in otroka ob upoštevanju individualnih posebnih potreb za rast in razvoj dojenčka.

Novalac 2 je del obsežne skupine izdelkov, razvitih posebej za zadovoljevanje prehranskih zahtev dojenčkov. Za otroke, starejše od 12 mesecev, svetujemo prehod na Novalac 3 nadaljevalno mleko za otroke.

Sestava mlek Novalac je v skladu z evropskimi smernicami o otroški mlečni prehrani.

Uporaba
:
Do vrha napolnjena in do roba poravnana priložena merica vsebuje 4,3 g mleka Novalac 2. Eno merico raztopite v 30 ml vode.

* kot del raznovrstne prehrane

Vedno pripravite svež obrok. Ne shranjujte nepopitega obroka. Ostanek zavrzite.

Alergeni: mleko, laktoza, sojin lecitin

Opozorila:
Materino mleko je najboljša hrana za vašega dojenčka. Mlečno formulo uporabljajte le po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije, prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege matere in otroka.

Posebna pozornost pri uporabi Novalac mleka je potrebna pri dojenčkih z oslabljenim imunskim odzivom, nedonošenčkih ali novorojenčkih z nisko porodno težo ter v primeru alergijskih reakcij na mlečne beljakovine.

Nepravilna priprava ali shranjevanje lahko predstavljata tveganje za zdravje.

Ne pustite, da bi steklenička otroku služila kot nadomestek za tolažilno dudo ali da bi iz nje sesal dlje časa. Tako kot materino mleko vsebuje tudi hrana za dojenčke ogljikove hidrate, ki lahko ob pogostem in stalnem stiku z zobmi povzročijo nastajanje zobne gnilobe.

Vedno umijte zobe vašega otroka po zadnjem nočnem obroku.

Izdelek hranite na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred svetlobo. Po prvem odprtju pločevinke, morate vsebino porabiti v treh tednih. Po vsaki uporabi pločevinko dobro zaprite.

Pakirano v kontrolirani atmosferi.

Poreklo: Nemčija

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...