akcija

Nutrilab Phytopin rastlinski steroli (60 kapsul)

Vsa prehranska dopolnila Nutrilab so vam na voljo 20% ugodneje.
Rastlinski steroli prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Po svoji sestavi in zgradbi so rastlinski steroli podobni holesterolu, zato v črevesju tekmujejo za absorpcijo in tako zmanjšajo absorpcijo holesterola iz črevesja.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
Redna cena 11,59€
9,27€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: črevesje, prebavila, kri
Oznaka: holesterol
Zdravje: vegetarijanci

Rastlinski steroli prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Po svoji sestavi in zgradbi so rastlinski steroli podobni holesterolu, zato v črevesju tekmujejo za absorpcijo in tako zmanjšajo absorpcijo holesterola iz črevesja. Telo za nemoteno proizvodnjo žolča tako prične uporabljati holesterol iz krvi. Phytopin je popolnoma naraven izvleček pridobljen iz lubja bora. Vsebuje kompleks rastlinskih sterolov ali fitosterolov, brez dodatka kakršnih koli aditivov.

Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Uporaba:
Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli. Koristni učinek rastlinskih sterolov na raven holesterola v krvi se doseže z dnevnim vnosom vsaj 800mg rastlinskih sterolov.
Navodilo za uporabo: S poljubno tekočino zaužijte kapsulo med obrokom hrane.

Vsebnost:
Dve kapsuli izdelka  (dnevni odmerek) vsebujeta 800 mg rastlinskih sterolov. Vsebuje 70-80% beta-sitosterola, 10-15% beta-sitostanola, kampesterol, kampestanol, stigmasterol in druge sterole.

Sestavine:
Phytopin (rastlinski steroli), hidroksi propil metil celuloza (ovojnica kapsule).

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Eucerin SUN so vam v juniju na voljo 20% ugodneje

Vsi izdelki Eucerin SUN so vam v juniju na voljo 20% ugodneje

Izdelki Eucerin SUN za zaščito pred soncem, so vam v prvi polovici meseca avgusta na voljo 20% ugodneje.  Akcija traja od 1.6. do 30.6.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.