Nutrilab Phytopin rastlinski steroli (60 kapsul)

- rok uporabe 04/2020 -

Rastlinski steroli prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Po svoji sestavi in zgradbi so rastlinski steroli podobni holesterolu, zato v črevesju tekmujejo za absorpcijo in tako zmanjšajo absorpcijo holesterola iz črevesja.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
11,59€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: črevesje, prebavila, kri
Oznaka: holesterol
Zdravje: vegetarijanci

Rastlinski steroli prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Po svoji sestavi in zgradbi so rastlinski steroli podobni holesterolu, zato v črevesju tekmujejo za absorpcijo in tako zmanjšajo absorpcijo holesterola iz črevesja. Telo za nemoteno proizvodnjo žolča tako prične uporabljati holesterol iz krvi. Phytopin je popolnoma naraven izvleček pridobljen iz lubja bora. Vsebuje kompleks rastlinskih sterolov ali fitosterolov, brez dodatka kakršnih koli aditivov.

Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Uporaba:
Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli. Koristni učinek rastlinskih sterolov na raven holesterola v krvi se doseže z dnevnim vnosom vsaj 800mg rastlinskih sterolov.
Navodilo za uporabo: S poljubno tekočino zaužijte kapsulo med obrokom hrane.

Vsebnost:
Dve kapsuli izdelka  (dnevni odmerek) vsebujeta 800 mg rastlinskih sterolov. Vsebuje 70-80% beta-sitosterola, 10-15% beta-sitostanola, kampesterol, kampestanol, stigmasterol in druge sterole.

Sestavine:
Phytopin (rastlinski steroli), hidroksi propil metil celuloza (ovojnica kapsule).

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine vam ...