izbor

Nutrispoint Green Vitality Blend, bio zelena mešanica iz alg in trave v prahu (200 g)

Nutrispoint Green Vitality Blend bio zelena mešanica iz alg in trave v prahu združuje moč klorele, spiruline, moringe, koprive, mete, baobaba in pšenične trave.
Več...
Pakiranje 200 g
35,00€

Nutrispoint Green Vitality Blend bio zelena mešanica iz alg in trave v prahu združuje moč klorele, spiruline, moringe, koprive, mete, baobaba in pšenične trave.

  • Klorela: Naša klorela izvira s Tajvana, kjer raste v čisti izvirski vodi pod naravno svetlobo.
  • Spirulina: Ekološko pridelana alga spirulina. Najbolje uspeva pri med 35 in 40 stopinjah celzija. Ime je dobila po svoji obliki, ki jo zavzame, ko je toplo. Ko je mraz, se spirulina zravna.  Tako kot klorela, tudi naša spirulina izvira s Tajvana, kjer raste v čisti izvirski vodi pod naravno svetlobo.
  • Moringa - Naš izdelek vsebuje posušene liste bio premium moringe.
  • Baobab - Baobab ali kruhovec je drevo, ki ga najdemo v predelih tropske afrike. Njegovi plodovi so polni okusnih semen, ki spominjajo na karamelizirane hruške.
  • Pšenična trava - Pšenična trava je odličen naravni dodatek k smutijem. Pridobljena je s sušenjem in mletjem mlade ekološko pridelane pšenice. 

 

Uporaba:
Dve čajni žlički pripravljene mešanice dodajte v hladno ali toplo vodo (po želji kokosovo), lahko tudi v svež sadni ali zelenjavni smuti. Z mešanico lahko obogatite razne napitke, solatne prelive, pesto, humus, juhe in še mnogo drugih slanih jedi. Kljub njeni zasnovi, namenjeni razstrupljanju telesa, jo lahko pijete tudi kot zeleni eliksir zdravja.

Okus: 
Prevladuje travnati okus, podoben sveže izstisnjenem oljčnemu olju. Alge poskrbijo za rahel morski priokus, meta pa vse skupaj začini s svežino.

Priporočena dnevna količina: 8 g (2 čajni žlički).

Vsebnost:

Sestavine:
Klorela*, spirulina*, pšenična trava*, moringa*, baobab*, kopriva*, meta*. *Sestavine v prahu iz kontrolirane ekološke pridelave.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati izven dosega otrok! 

Shranjevanje:
Po odprtju embalažo dobro zaprite in jo hranite v suhem in hladnem prostoru. 

Proizvodnjo kontrolira: SI-EKO-001
Poreklo: 
Kmetijsktvo EU / Izven EU

Proizvajalec in dobavitelj: NUTRISPOINT d.o.o. Pod bori 2, Poslovna cona Žeje pri Komendi, 1218 Komenda.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1. 12. 2022 do 12. 12. 2022 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.