izbor

Opti free Replenish, tekočina za leče - 300 ml

-rok uporabe 11/2021

OPTI-FREE RepleniSH je večnamenska tekočina za nego mehkih kontaktnih leč. Tekočina vsebuje inovativni vlažilni sistem TearGlyde, ki izboljša sposobnost vezanja vode na leče. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje
11,96€

Tekočina OPTI-FREE RepleniSH omogoča še večje udobje pri nošenju kontaktnih leč. OPTI-FREE RepleniSH dokazano učinkovito ohranja vlažni sloj na površini vaših leč, kar pri nošenju prinaša občutek svežine čez cel dan. S shranjevanjem kontaktnih leč v OPTI-FREE RepleniSH tekočini površina vaših leč vsako noč absorbira regeneracijski sistem TearGlyde, ki na površini leče ves dan ohranja sloj vašega lastnega naravnega solznega filma. Uporaba OPTI-FREE RepleniSH je pokazala povečano udobje pri uporabnikih mehkih leč, ki so občutili neudobje pri dolgotrajnem nošenju. OPTI-FREE RepleniSH regenerira leče, kar omogoča uporabnikom leč jasen vid tudi ob koncu dneva.

V kompletu s posodico za leče.

Uporaba:
Kontaktne leče sperite z OPTI-FREE RepleniSH tekočino in jih vstavite v priložen vsebnik. Vsebnik napolnite s svežo OPTI-FREE tekočino in za maksimalen učinek pustite delovati 6 ur oziroma preko noči. Paket tekočine OPTI-FREE RepleniSH  vsebuje škatlico za kontaktne leče. Tekočina je uporabna 6 mesecev po prvem odprtju stekleničke. 

Sestavine:
Na citrat, Na klorid, Na borat, propilen glikol, vlažilni agent TETRONIC, PolyQuad 0,001%, Aldox 0,0005%

Opozorila:
Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka. 

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...