Otosan ForTuss, sirup za kašelj (150 ml)

ForTuss Otosan sirup za izkašljevanje in pomirjanje suhega in dražečega kašlja. Za suh in produktiven kašelj.
Več...
Pakiranje 150 ml
8,49€

ForTuss je medicinski pripomoček, namenjen pomožnemu zdravljenju suhega in produktivnega kašlja ter razdražene sluznice grla.

Njegova nežna formula prijetnega okusa vsebuje naravne sestavine, kot so med manuka, organski cvetlični med in rastlinski molekularni kompleksi, in je primerna za odrasle in otroke.

Delovanje:
Izdelek ForTuss mehansko deluje na razdraženo sluznico. Zahvaljujoč sinergiji sestavin izdelek na sluznici ustvari zaščitni sloj, ki zagotavlja zadostno vlaženje in preprečuje draženje.
Poleg tega kompleks smol, polisaharidov in flavonoidov iz rastlinskih izvlečkov trpotca, grindelije in smilja, v kombinaciji z lastnostmi medu manuka in organskega cvetličnega medu,

  • spodbuja vlaženje sluznice in pospešuje njen naravni izcedek;
  • ščiti in pomirja žrelo ter posredno blaži simptome kašlja podnevi in ponoči.

Pomembne sestavine:

  • Med manuka je proizveden na Novi Zelandiji, kjer čebele oprašijo cvetove grma manuka, ki dajejo temu dragocenemu medu številne koristne lastnosti, vključno s posebnim blažilnim učinkom na zgornja dihala.
  • Organski cvetlični med deluje mehčalno.
  • Izvleček grindelije deluje balzamično.
  • Izvleček trpotca deluje pomirjujoče.
  • Izvleček smilja ustvari zaščitni sloj in redči sluznico.
  • Eterično olje limone ščiti sluznico.
  • Eterično olje pomaranče ima blažilne lastnosti.
  • Eterično olje mirte daje izdelku balzamičen pridih.

Uporaba:
Otroci, stari od 1 do 6 let: zaužijte 5 ml, 2- do 4-krat dnevno.
Osebe, stare od 7 do 12 let: zaužijte 10 ml, 2- do 4-krat dnevno. Osebe, starejše od 12 let: zaužijte 15 ml, 2- do 4-krat dnevno.
Pred uporabo dobro pretresite. Po uporabi dobro zaprite stekleničko in dozirnik temeljito sperite.

Opozorila:
Uporabljajte pri sobni temperaturi (8–25 °C). Izdelek hranite stran od virov toplote in ga zaščitite pred vlago in ga ne izpostavljajte sončni svetlobi in virom toplote. Hranite otrokom nedosegljivo. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od enega leta. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino izdelka. V primeru hude reakcije prekinite zdravljenje.
Izdelek uporabljajte samo v skladu s temi navodili za uporabo in samo za namene, ki jih je opredelil proizvajalec. Če simptomi ne izginejo, obiščite svojega osebnega zdravnika.
Izdelek ForTuss je primeren tudi za osebe s celiakijo. Izdelek ForTuss ne vsebuje alkohola ali umetnih barvil.

Proizvajalec: Otosan S.r.l., Via degli Scavi, 32, 47122 Forli, Italija
Zastopnik: Prolat d.o.o., Praproče 9, 8210 Trebnje, E: info@prolat.si;

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...