Otosan Forte, pršilo za grlo (30 ml)

Priporočljiva uporaba pri zdravljenju dražečih simptomov pri suhem kašlju, kot so suho grlo, boleče požiranje in pekoč občutek. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 30 ml
8,49€

Otosan Forte pršilo za grlo delovanje:

  • Pomirja dražeče grlo in lajša bolečino.
  • Uporaben je tudi pri zdravljenju akutnega faringitisa in z njim povezanih težav, kot je izguba glasu.
  • Ustvari mukoadhezivno plast, ki varuje grlo pred zunanjimi dražečimi snovmi, in spodbuja ponovno navlažitev sluznice.
  • Zahvaljujoč svoji nežni aromatični sestavi zagotavlja prijeten občutek svežine.

Brez konzervansov. Primerno tudi za dolgotrajno zdravljenje do 20 dni.

Indikacije:
Pomožno zdravljenje akutnega faringitisa ob prvem pojavu, bolečega požiranja, draženju ali suhosti ust zaradi zunanjih dejavnikov (virusov ali bakterij) in okoljskih dejavnikov (pasivnega kajenja, nenadnih sprememb vlažnosti in temperature).

Prednosti:
Polisaharidi, ki jih najdemo v sestavinah pršila za grlo Otosan Throat Spray Forte, ustvarijo obstojno zaščitno plast, ki deluje proti dražečemu delovanju zunanjih fizičnih dejavnikov in prodiranju patogenih mikroorganizmov. Učinkovito spodbuja vlaženje sluznice, saj omogoča naravno obnovo normalne fiziologije tkiv ter posredno zmanjšuje draženje in blaži bolečino.
Zahvaljujoč svoji nežni aromatični sestavi zagotavlja pršilo za grlo Otosan Throat Spray Forte prijeten občutek svežine. S svojim močnim mukoadhezivnim delovanjem nudi takojšnje olajšanje razdražene sluznice grla.

Funkcionalne sestavine:
Formula izdelka Otosan Throat Spray Forte ima prijeten okus po pomaranči. Skupno delovanje vseh sestavin je bilo zasnovano za spodbujanje dobrega zdravja žrela.

Karboksimetil glukan
Zahvaljujoč svojim mukoadhezivnim lastnostim tvori zaščitni sloj po celotni sluznici žrela, vlaži razdraženo tkivo in zagotavlja občutek olajšanja.
Izvleček navadnega dihnika 
Deluje blagodejno na razdraženo sluznico grla.
Anetol
zagotavlja prijeten občutek svežine.
Eterično olje timijana
blaži in pomirja razdraženo sluznico.
Organsko eterično olje pomaranče
aromatično in pomirjujoče delovanje na razdraženo sluznico.

Odmerjanje:
3-4x/dan 4 vpihi, neposredno na sluznico žrela. Samo za odrasle. Primerno tudi za dolgotrajno zdravljenje do 20 dni.

Opozorila:
Medicinski pripomoček uporabljajte pri sobni temperaturi (20–25 °C). Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in virom toplote. Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 12 let. Ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite. Preprečite stik z očmi. Ne uporabljajte v primeru znane preobčutljivosti na sestavine. Izdelek uporabljajte samo v skladu s temi navodili za uporabo in samo za namene, ki jih je opredelil proizvajalec. Če se stanje po 20 dneh ne izboljša, prenehajte z zdravljenjem in se posvetujte z zdravnikom. V primeru neželenih učinkov prekinite zdravljenje in se posvetujte z zdravnikom. Steklenička je namenjena izključno osebni uporabi, saj lahko v nasprotnem primeru postane sredstvo za širjenje okužb.

Pršilo za grlo Otosan Throat Spray Forte je medicinski pripomoček z oznako CE. Ocena skladnosti zagotavlja, da izdelek izpolnjuje zahteve Direktive Sveta 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih.

Odstranjevanje:
Izdelek, ki mu je potekel rok uporabe ali ga nameravate zavreči, je treba odstraniti v skladu z lokalnimi predpisi o odstranjevanju odpadkov. Izdelka ali njegove embalaže pod nobenim pogojem ne odvrzite v naravo.

Proizvajalec: Otosan S.r.l., Via degli Scavi, 32, 47122 Forli, Italija
Zastopnik: Prolat d.o.o., Praproče 9, 8210 Trebnje, E: info@prolat.si;

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30 € prejmete še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v 3. koraku v košarici. *Akcija traja od 15.9. ...