Otosan, pršilo za uho (50 ml)

Izotonična raztopina za odstranjevanje odvečnega ušesnega masla in čiščenje sluhovoda. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 50 ml
8,49€

Pršilo Otosan Spray z organskimi rastlinskimi izvlečki prispeva k dobremu zdravju in boljši higieni ušes na nežen in učinkovit način saj spodbuja izločanje prekomernega ušesnega masla iz sluhovoda, ob redni uporabi pa preprečuje njegov nastanek.

Ker pršilo Otosan Spray vsebuje organske rastlinske izvlečke in nima dodanih umetnih barvil in konzervansov, ga uho kar najbolje tolerira. Združuje antiseptične lastnosti olja čajevca in učinkovite čistilne lastnosti fiziološke raztopine. Izvleček aloje, ki deluje vlažilno je združen z drugimi 100-odstotno organsko pridelanimi rastlinskimi izvlečki in sicer: izvlečkom limone, ki deluje čistilno, izvlečkom ognjiča in kamilice, ki pomirjata in izvlečkom blagodejno delujočega slezenovca.

Otosan pršilo za uho lastnosti:

  • z izvlečki aloje, slezenovca, ognjiča, kamilice in limone iz ekološke pridelave
  • vsebuje olje čajevca
  • vsebuje vlažilno sredstvo
  • okolju prijazno pršilo, ki ne vsebuje potisnih plinov
  • brez barvil in konzervansov
  • pršilo Otosan Spray je medicinski pripomoček z oznako CE

Uporaba:
Priporočena uporaba 1x/dan. Otroci od 2,5 leta starosti.

  1. Držite glavo vzravnano in približajte pršilo Otosan® Spray k ušesu, tako da je nastavek pršila usmerjen v sluhovod. Držite stekleničko pokončno in nekajkrat pritisnite na pršilno glavo.
  2. Počakajte nekaj minut, da začne pršilo Otosan® Spray učinkovati. Nagnite glavo v stran ušesa, v katerega ste napršili tekočino ter počakajte, da se tekočina in umazanija izločita. Uho nežno očistite in osušite z robčkom.
  3. Postopek ponovite še na drugem ušesu. Po vsaki uporabi splaknite nastavek pršila s toplo vodo.

Pršilo Otosan Spray pomaga pri ohranjanju dobre ušesne higiene in preprečuje nastanek čepov ušesnega masla. Priporočamo uporabo enkrat dnevno.

Učinkovine:
voda, izvleček* cvetu ognjiča (Calendula officinalis), izvleček* cvetu kamilice (Chamomilla recutita), olje čajevca (Melaleuca alternifolia), izvleček* limonine lupine (Citrus medica limonum), izvleček* lista gozdnega slezenovca, izvleček* lista aloje (Aloe barbadensis), natrijev klorid. *Organska/ekološka pridelava.

Opozorila:
Uporabljajte pri sobni temperaturi (20 °C do 25 °C). Stekleničke ne izpostavljajte virom toplote. V primeru poškodb ušesnega bobniča ali kanala, kakršnih koli zdravstvenih stanj, po nedavnem kirurškem posegu ali v primeru alergije na katero izmed sestavin, izdelka ne uporabljajte. Pršilo shranjujte otrokom nedosegljivo. Ni primerno za otroke, mlajše od 30 mesecev. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi. Izdelka ne zaužijte. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Izdelek uporabljajte samo v skladu s temi navodili za uporabo in samo v namene, ki jih je opredelil proizvajalec. Pršila ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti.

Neželeni učinki:
Trenutno ni znanih neželenih učinkov.

Proizvajalec: Otosan S.r.l., Via degli Scavi, 32, 47122 Forli, Italija
Zastopnik: Prolat d.o.o., Praproče 9, 8210 Trebnje, E: info@prolat.si

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 7.6. do 21.6.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja ...