Papaja NOW, 180 žvečljivih tablet s papainom

Žvečljive tablete Papaja vsebujejo encime iz papaje, z dodatkom drugih rastlinskih encimov: bromelainom, proteazo, lipazo in celulazo. Delujejo tudi kot osvežilec daha, saj imajo osvežujoč okus mete.
Več...
Pakiranje 180 žvečljivih tablet
15,94€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika:
Oznaka: prebava
Vsebnost: encimi
Zdravje: dieta, vegetarijanci

Žvečljive tablete Papaja vsebujejo encime iz papaje, z dodatkom drugih rastlinskih encimov: bromelainom, proteazo, lipazo in celulazo.

Delujejo tudi kot osvežilec daha, saj imajo osvežujoč okus mete.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen dnevni odmerek: otroci nad 4 leti: 1 tableta, odrasli: 2 tableti.
Tablete prežvečite ali raztopite v ustih, takoj po obroku ali po potrebi. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Pakiranje 180 tablet zadostuje za do 90 dni.

Vsebnost:

Sestavine 1 tableta 2 tableti
Papain iz papaje (2000 USP/mg) 50 mg 100 mg
Papaja sadež v prahu 40 mg 80 mg
Bromelain iz ananasa (2400 GDU/g) 10 mg 20 mg
Proteaza (5000 FCC/g) 10 mg 20 mg
Lipaza (10000 USP/g) 1 mg 2 mg
Celulaza (4000 FCC/g) 0,3 mg 0,6 mg
Alfa - amilaza (25000 USP/g) 1 mg 2 mg

Sestavine: 
sladilo: sorbitol, papain, sladilo: manitol, papaja v prahu (5,1 %), stearinska kislina rastlinskega izvora, proteaza, bromelain, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid, poprova meta v prahu, celulaza, lipaza, alfa -amilaza, olje poprove mete, barvilo: natrijev bakrov kompleks klorofilinov.

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje (180 tablet za žvečenje) zadostuje za do 90 dni.

Opozorila:
Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne zaužijte sredstva za ohranjanje svežine, pustite ga v plastenki.

Blank slika
Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...