Pharma Nord Bio-Calcium Plus K+D3, 60 tablet

Bio-Calcium Plus K+D3 vsebuje pomembna hranila, ki prispevajo k ohranjanju zdravih kosti. Kalcij je najbolj zastopan mineral v človeškem telesu.
Več...
Pakiranje 60 tablet
11,05€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: kosti, zobje, kri
Vsebnost: kalcij, vitamin K, vitamin D, vitamin D3
Zdravje: starost

Njegova naloga (kalcij) je med drugim ohranjanje zdravih zob in kosti. Kalcij se v črevesju vsrka s pomočjo vit. D3, ki je v maščobi topen vitamin. Ko smo izpostavljeni ustreznim sončnim žarkom, se vit. D3 tvori v koži.  

Vitamin K se vsrka v tankem črevesu in prispeva k ohranjanju zdravih kosti ter sodeluje pri strjevanju krvi. Vitamin K je v dveh naravnih oblikah: K1 (filokinon) in K2 (menakinon).

Uporaba:
Praviloma se jemlje 1 tableta dnevno, če ni drugačnega nasveta. 2 tableti dnevno za otroke do 6. Leta starosti, dojilje in osebe po 60. Letu starosti.

Vsebnost:

Sestavine: V 1 tableti %PDV*
Kalcij 500 mg 62%
Vitamin K (K1+ K2) 35 μg 46%
Vitamin D3 5 μg 100%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Kalcijev karbonat (aktivna sestavina), sorbitol (sladilo), polivinilpirolidon (sredstvo proti sprijemanju), ksilitol (sladilo), magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid (utrjevalec), hipromeloza (sredstvo za glaziranje), pepermintov prašek (aroma), menakinon (aktivna sestavina), holekalciferol (aktivna sestavina), fitomenadion (aktivna sestavina)

Opozorila:
Na sobni temperaturi, zaščiteno pred sončno svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Rok uporabnosti je naveden na zunanji ovojnini. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdrav način življenja.

Blank slika
La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.  Akcija traja od 24. 5. do 31. 5. 2022 Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30 € prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za izdelke LRP (kozmetični seti), ki ...