Polymem Film Dot, obliž za rane 2,5x2,5/5x5 cm (20 kosov)

Obloga z lepljivim uretanskim filmom.
Več...
Pakiranje 20 kosov
20,50€

Medicinski pripomoček
Blazinica obliža PolyMem Film Dot je obloga PolyMem, ki ima na zunanji strani dodan ultra-tanek lepljiv uretanski film za enostavnejšo pritrditev na kožo.

Film prepušča pline in hlape, ne prepušča tekočin in deluje kot pregrada pred kontaminacijo z mikroorganizmi. Je prosojen, zato je mogoče opazovati, kako se izloček polni v oblogo, in se lažje odločiti, kdaj obliž zamenjati. Oblogo PolyMem sestavlja hidrofilna polimerna membrana, ki ima v svojo strukturo vezane aktivne učinkovine, ki rano vlažijo, čistijo in vpijajo odvečne izločke. Kombinacija naštetega pospešuje celjenje rane ter obenem občutno lajša bolečino. Obliž je namenjen za zdravljenje manjših ran in poškodb ter tako odlična izbira za domačo uporabo.

Dimenzije:

 • obloge: 2,5 cm × 2,5 cm
 • obliža: 5 cm × 5 cm

Pooblaščeni zastopnik v EU: Emergo Europe Molenstraat 15, 2513 BH Haag, Nizozemska.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...