Polymem Film Dot, obliž za rane 2,5x2,5/5x5 cm (20 kosov)

Obloga z lepljivim uretanskim filmom.
Več...
Pakiranje 20 kosov
20,50€

Medicinski pripomoček
Blazinica obliža PolyMem Film Dot je obloga PolyMem, ki ima na zunanji strani dodan ultra-tanek lepljiv uretanski film za enostavnejšo pritrditev na kožo.

Film prepušča pline in hlape, ne prepušča tekočin in deluje kot pregrada pred kontaminacijo z mikroorganizmi. Je prosojen, zato je mogoče opazovati, kako se izloček polni v oblogo, in se lažje odločiti, kdaj obliž zamenjati. Oblogo PolyMem sestavlja hidrofilna polimerna membrana, ki ima v svojo strukturo vezane aktivne učinkovine, ki rano vlažijo, čistijo in vpijajo odvečne izločke. Kombinacija naštetega pospešuje celjenje rane ter obenem občutno lajša bolečino. Obliž je namenjen za zdravljenje manjših ran in poškodb ter tako odlična izbira za domačo uporabo.

Dimenzije:

 • obloge: 2,5 cm × 2,5 cm
 • obliža: 5 cm × 5 cm

Pooblaščeni zastopnik v EU: Emergo Europe Molenstraat 15, 2513 BH Haag, Nizozemska.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Napovedujemo: Eucerin vikend - brezplačna dostava izdelkov Eucerin.

Napovedujemo: Eucerin vikend - brezplačna dostava izdelkov Eucerin.

V prihajajočem vikendu vam izdelke Eucerin dostavimo brez stroškov dostave. Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete tudi darilo.  Na voljo pa so vam že tudi čudoviti kozmetični seti Eucerin. Akcija traja od 15.11. od 12:00 do 18.11.2019 do 12:00. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...