Polymem Film Dot, obliž za rane 2,5x2,5/5x5 cm (20 kosov)

Obloga z lepljivim uretanskim filmom.
Več...
Pakiranje 20 kosov
20,50€

Medicinski pripomoček
Blazinica obliža PolyMem Film Dot je obloga PolyMem, ki ima na zunanji strani dodan ultra-tanek lepljiv uretanski film za enostavnejšo pritrditev na kožo.

Film prepušča pline in hlape, ne prepušča tekočin in deluje kot pregrada pred kontaminacijo z mikroorganizmi. Je prosojen, zato je mogoče opazovati, kako se izloček polni v oblogo, in se lažje odločiti, kdaj obliž zamenjati. Oblogo PolyMem sestavlja hidrofilna polimerna membrana, ki ima v svojo strukturo vezane aktivne učinkovine, ki rano vlažijo, čistijo in vpijajo odvečne izločke. Kombinacija naštetega pospešuje celjenje rane ter obenem občutno lajša bolečino. Obliž je namenjen za zdravljenje manjših ran in poškodb ter tako odlična izbira za domačo uporabo.

Dimenzije:

 • obloge: 2,5 cm × 2,5 cm
 • obliža: 5 cm × 5 cm

Pooblaščeni zastopnik v EU: Emergo Europe Molenstraat 15, 2513 BH Haag, Nizozemska.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...