PolyMem, obloga za rane - 13 cm x 13 cm (15 oblog)

Sodobna obloga s polimerno membrano za različne vrste ran pospešuje celjenje in zdravljenje ter hitro odpravi bolečino. Ob menjavi se obloga z rano ne sprijema. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 15 oblog
Poštnina Brezplačna poštnina
148,68€

Obloga za rane PolyMem je edinstvena visoko vpojna obloga, ki ima v svoji strukturi vezane aktivne učinkovine. PolyMem pospešuje celjenje ran in obenem občutno blaži bolečino.

Obloge in polnila PolyMem učinkovito čistijo, polnijo, absorbirajo in vlažijo rano skozi celoten proces celjenja ter močno omilijo bolečino zaradi poškodbe in bolečino ob sami oskrbi rane. Primerne so za vse vrste ran v vseh fazah celjenja.

Eno PolyMem oblogo se lahko uporablja več dni, saj ves čas omogoča vpogled v stanje rane ter vsebuje glicerin, ki neguje poškodovano tkivo, s tem pa lajša bolečino. Obloga ustvarja vlažno okolje v rani, ki spodbuja regeneracijo celic.

Odstranjevanje obloge PolyMem je nežno, neboleče, ob menjavi obloge rane ni treba čistiti.

Obloga PolyMem je namenjena oskrbi neokužene rane. V primeru okužene rane, uporabite oblogo PolyMem Silver.

Sodobna sterilna obloga s polimerno membrano za različne vrste ran pospešuje celjenje in zdravljenje ter hitro odpravi bolečino. Ob menjavi se obloga z rano ne sprijema.

Obloga za rane PolyMem je edinstvena visoko vpojna obloga, ki ima v svoji strukturi vezane aktivne učinkovine, ki pospešujejo celjenje rane in obenem občutno blaži bolečino.

Obloga PolyMem učinkovito čisti, polni, absorbira izloček iz rane. Rano hkrati vlaži rano skozi celoten proces celjenja ter močno omili bolečino zaradi poškodbe in bolečino ob sami oskrbi rane. Obloga je primerna so za vse vrste ran v vseh fazah celjenja.

Odstranjevanje obloge PolyMem je nežno, neboleče, ob menjavi obloge rane ni treba čistiti.

Obloga PolyMem je namenjena oskrbi neokužene rane. V primeru okužene rane, uporabite oblogo z dodatkom srebra PolyMem Silver. 

Prednosti obloge PolyMem

 • Zmanjša občutek bolečine.
 • Se ne zlepi z dnom rane, kar zmanjša bolečino ob oskrbi oz. menjavi obloge.
 • Rano vlaži, čisti, ščiti pred izsušitvijo ter spodbuja nastanek naravnih rastnih faktorjev in hranil v dnu rane.
 • Obloga se lahko uporablja v celotnem postopku zdravljenja, ne glede na to, v kateri fazi celjenja jo namestimo na rano.

Obloga je prekrita s prosojnim polprepustnim poliuretanskim filmom, ki prepušča pline, ne prepušča pa tekočin, izločkov in bakterij,  v rani z vzdrževanjem vlažnega okolja in primerne temperature rane, ustvarja optimalne pogoje za hitro in učinkovito celjenje. Izloček se absorbira in ob pravilni menjavi (vrhnji film je prosojen, zato je možno opazovati, kako se obloga polni z izločkom in se lažje odločiti, kdaj oblogo zamenjati) ne prehaja na okolno tkivo, zato je verjetnost nastanka maceracije močno zmanjšana. 

Področja uporabe

 • Akutne rane
 • Travmatske rane: raztrganine, vbodnine, ureznine, vsekanine, odrgnine, praske ...
 • Kirurške rane
 • Opekline (I. in II. stopnja)
 • Kronične rane
 • Poškodbe/ razjede zaradi pritiska (I. – IV. stopnja)
 • Golenje razjede
 • Venozne razjede
 • Diabetične rane
 • Maligne kožne rane idr.

 

Proizvajalec: FERRIS MFG.CORP., ZDA
Zastopnik: ZALOKER & ZALOKER D.O.O., KAJUHOVA ULICA 9, LJUBLJANA.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay, ki ...