Valens Quvital Q10 Forte tekočina z vitaminoma B1 in B2, okus jabolka (180 ml)

Quvital Q10 Forte tekočina vsebuje koencim Q10 s povečano vodotopnostjo in biorazpoložljivostjo.
Več...
Pakiranje 180 ml
30,18€

Valens Quvital Q10 Forte tekočina vsebuje aktivno vodotopno obliko koencima Q10 naravnega izvora. Patentirana oblika koencima Q10 ima dokazano povečano biorazpoložljivost, kar pomeni, da se lažje absorbira in ima večji učinek kot enaka količina običajnih oblik Q10. Znanstvene raziskave so pokazale, da je biorazpoložljivost izdelkov Valens Quvital tudi do 4-krat večja, kot pri navadnem koencimu Q10.

Koencim Q10 je naravna snov, prisotna v vseh človeških celicah. Največ Q10 se nahaja v zelo aktivnih organih, predvsem srcu, ledvicah in jetrih. V telo ga deloma vnesemo s prehrano, večinoma pa ga organizem tvori sam. Raziskave so pokazale, da se količina Q10 s staranjem v nekaterih pomembnih človeških celicah močno zmanjša, tazo priporočamo njegovo dodajanje. Tekočina vsebuje tudi riboflavin, ki s svojim antioksidativnim delovanjem podpira zaščito celic pred oksidativnim stresom, ter tiamin, ki ima vlogo pri delovanju srca. Oba sodelujeta v energetskih procesih v telesu in tako prispevata k sproščanju energije pri presnovi, riboflavin pa prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Uporaba:
Pred uporabo dobro pretresite. Priporočen dnevni odmerek je 2,5 ml tekočine dnevno (pol dozirne žličke). Tekočino lahko pijete nerazredčeno ali jo vmešate v kozarec vode, čaja ali drugega napitka. V slednjem primeru ga zaužijte kmalu po pripravi. Razslojevanje ne vpliva na kakovost izdelka.

Vsebnost:

Sestavina V 2,5 ml %PDV*
Koencim Q10 37,5 mg (15 mg/ml)  
Tiamin (vitamin B1) 0,35 mg 32%
Riboflavin (vitamin B2) 0,42 mg 30%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Sladkor, zgoščeni naravni jabolčni sok, modificiran škrob, koencim Q10, konzervans: natrijev benzoat, kislina: citronska kislina, aroma, riboflavin fosfat (vitamin B2), tiamin hidroklorid (vitamin B1).

Ne vsebuje glutena, umetnih barvil in umetnih sladil. Izdelek je primern tudi za vegetarijance.

Neto količina: 180 ml.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Shranjevanje:
Shranjujte na temnem pri temperaturi do 25°C. Po odprtju tekočino shranjujte v hladilniku.

Proizvaja: Valens Int. d.o.o., Poslovna cona A35, 4208 Šenčur, Slovenija.

Ob nakupu izdelkov Eucerin v skupni vrednosti nad 20€ prejmete darilo: Eucerin potovalni set.

Ob nakupu izdelkov Eucerin v skupni vrednosti nad 20€ prejmete darilo: Eucerin potovalni set.

Ob nakupu izdelkov Eucerin v skupni vrednosti nad 20€ prejmete darilo: Eucerin potovalni set. Akcija traja od 20.7.2021 do razdelitve zalog daril. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.