Valens Vitamin D+, pršilo

Valens Vitamin D+ je ustno pršilo z okusom peperminta, ki vsebuje kombinacijo vitaminov D3 in K2 naravnega izvora z izjemno absorpcijo.
Več...
Pakiranje 25 ml
11,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: kosti, mišice, zobje
Vsebnost: vitamin K, vitamin D3
Zdravje: menopavza, vegetarijanci

Valens Vitamin D+ pršilo vsebuje vitamin D3, ki prispeva k normalni absorpciji kalcija v telesu, s tem pa k ohranjanju zdravih kosti in zob.

Uživanje vitamina D3 je še posebej pomembno v obdobjih, ko ga zaradi nizke izpostavljenosti sončni svetlobi telo samo ne more tvoriti v zadostni količini. Pri tem je pomembno vedeti, da niso vse oblike vitamina D3 enake. Valens  vitamin D3 pršilo vsebuje naravno obliko vitamina D3, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov poleti sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Izdelek vsebuje tudi vitamin K2 naravnega izvora, ki še dodatno prispeva k ohranjanju zdravih kosti.

Pršilo ima prijeten okus peperminta in pripomore tudi k svežemu zadahu.

Uporaba:
Pred uporabo dobro pretresite. Priporočamo zaužitje enega razprška dnevno. Količina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 125 dni. V primeru povečanih potreb lahko zaužijete tudi do 3 razprške dnevno.

Vsebnost:

Sestavine v 1 razpršku (0,2 ml) %PDV*
Vitamin D3 12,5 mcg oz 500 IU 250%
Vitamin K2 15 mcg 20%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Voda, sladilo: ksilitol (30%), vitamin D3 (holekalciferol), naravna aroma mete (pepermint), vitamin K2 (menakinon), sredstvo za zgostitev: ksantan gumi, konzervans: natrijev benzoat.

Ne vsebuje želatine in glutena. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Neto količina: 25 ml

Shranjevanje:
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Porabiti v 6 mesecih po odprtju.

Proizvaja: Valens Int. d.o.o. Poslovna cona A 35, 4208 Šenčur, Slovenija.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay - Za boljše življenje občutljive kože. Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Eden izmed ...