Reconval b6, krema (50 ml)

Reconval b6 krema blagodejno vpliva na kožo, ki zaradi različnih vplivov ne more ustrezno opravljati zaščitne funkcije.
Več...
Pakiranje 50 ml
20,67€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz, telo
Oznaka: poškodba, občutljiva koža
Zdravje: zaščita, vlaženje

Medicinski pripomoček

Reconval b6 krema blagodejno vpliva na kožo, ki zaradi različnih vplivov ne more ustrezno opravljati zaščitne funkcije. Pomaga ji obnoviti hidrolipidni sloj (vsebuje holesterol in oljčno olje, ki sta zelo podobna kožnim lipidom) in ohraniti njen fiziološki pH. Krema je obogatena s snovmi, ki pomagajo vlažiti in pomirjati (urea, alantoin, vitamin B6).

Kremo Reconval B6 uporabljamo za zaščito vnete kože in blažitev kožnih reakcij med in po dermatološkem ali onkološkem zdravljenju (npr. obsevanje).

Uporaba:
Kremo s čistimi rokami nanesite na želeni predel kože ter jo enakomerno in nežno vtrite. Lahko jo uporabljate vsak dan, po potrebi tudi večkrat na dan. Izdelek se glede na stanje kože lahko uporablja tudi daljši čas. Za zunanjo uporabo na nepoškodovani koži.

Pred uporabo se posvetuje z zdravnikom, še posebej, če kožo že zdravite z drugimi zdravili. Proizvoda ne uporabljajte v primeru suma na občutljivost ali preobčutljivost na katerokoli sestavino, prisotno v izdelku. V primeru neželenih reakcij zacasno prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Če po dveh tednih uporabe ni izboljšanja, obvestite svojega zdravnika. Ne uporabljajte kreme, če je ovojnina poškodovana. Po uporabi tubo s kremo skrbno zaprite.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov Terranova prejmete 15% popust*.

Ob nakupu 2 izdelkov Terranova prejmete 15% popust*.

Ob nakupu 2 izdelkov Terranova prejmete 15% popust*. Akcija traja od 5. 12. do 25. 12. 2022. *Akcija ne velja za sete izdelkov Terranova, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.