RespoSorb Super, sterilna obloga za rane - 10 x 10 cm (10 oblog)

- slika je simbolična -

Visoko vpojna obloga za oskrbo rane s posebno oblikovanim vpojnim jedrom iz celuloznih vlaken z dodatkom supervpojne snovi, ki zadrži tekočino v jedru. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 oblog
27,80€

Zaščitni sloj je obarvan zeleno in je obrnjen stran od rane. Vsebuje vodoodbojni in za zrak prepusten sloj, ki ščiti rano pred kontaminacijo. Tanki sloj iz netkanega tekstila razporedi tekočino po celotni oblogi. Ves izdelek je pokrit z mehkim dvoslojnim nelepljivim zunanjim slojem, ki s svojo kapilarno aktivnostjo omogoča, da izloček iz rane hitro prehaja iz površine rane v vpojno jedro in ga zadrži v njem.

Uporaba:

 • RespoSorb Super je namenjen oskrbi rane z močnim izločanjem, še posebej primeren za oskrbo kirurških in limfatičnih ran, venske golenje razjede ter ulceroznih tumorjev.
 • RespoSorb Super je uporaben tudi kot obloga za rane, ki potrebujejo istočasno kompresijsko terapijo.
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve zalog daril.  Brezplačno dostavo vam bo Lekarnar.com upošteval v koraku 3. v košarici (Izbira plačila): Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve ...