Stevia Sugarel, namizno sladilo v tabletah (200 tablet)

Za sladkanje iz naravnega vira in povsem brez kalorij: namizno sladilo Krüger Stevia Sugarel v tabletkah. Odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila za vse, ki morate paziti na vnos količine sladkorja v svoji prehrani, ter vegane in vegetarijance.
Več...
Pakiranje 200 tablet
4,75€

Namizno sladilo Krüger Stevia Sugarel v tabletkah na osnovi steviol glikozidov iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana je odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Ima visoke sladilne lastnosti (izvleček listov stevie je do 300-krat slajši od običajnega sladkorja) in je povsem brez kalorij. Z glikemičnim indeksom 0 ne vpliva na raven sladkorja v krvi, zato je primeren tudi za tiste, ki morajo paziti na vnos količine sladkorja v svoji prehrani. Uporablja se za naravno sladkanje kave, čaja ali drugega toplega ali hladnega napitka. Kljub svoji sladkosti izdelek ne povzroča nastanka kariesa in zobnih oblog.

Sestavine:
Natrijev hidrogen karbonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: mononatrijev citrat, sladilo: steviol glikozidi (Rebaudiozid A 95 %) iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana 21 %.

Stevia je samorodni grmiček, ki uspeva v gorskih območjih Paragvaja in južne Brazilije ter zraste do 60 cm v višino. Domačini uporabljajo njene sladke liste za sladkanje grenkega čaja mate in kot prigrizek že stoletja. Liste te večletne rastline obirajo v začetnem obdobju cvetenja, ko so najslajši.

Vsebnost:

  na 100 g na 1 tabletko % GDA*
Energijska vrednost 390 kJ/90 kcal 0,2 kJ/0,05 kcal 0%
Beljakovine 2 g < 0,1 % 0%
Ogljikovi hidrati 0 g 0 g 0%
- sladkorji 0 g 0 g 0%
Maščobe 0 g 0 g 0%
- Od teh:nasičene maščobe 0 g 0 g  
Prehranska vlaknina 0,04 g < 0,1 g 0%
Natrij 16 g 0,01 g 0,40%

Hranilna vrednost temelji na izračunu.
* % dnevne orientacijske vrednosti za odrasle (GDA), na osnovi 2000 kcal na dan

Uporaba:
Izdelek uporabite za naravno sladkanje kave, čaja ali drugega toplega ali hladnega napitka.

1 tabletka namiznega sladila Krüger Stevia Sugarel ustreza 4 g sladkorja.

Opozorila:
Izdelek priporočamo odraslim, kot nadomestek sladkorja in umetnih sladil. Izdelek je primeren za vse, ki lahko uživajo sladkor le v omejenih količinah ali želijo zmanjšati vnos količine sladkorja v svoji prehrani. Primeren je tudi za vegetarijance in vegane.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...