Tena vložki, Lady Normal Premium (30 vložkov)

Tena vložki Lady Normal Premium za srednjo inkontinenco so posebej oblikovane, da zagotavljajo zaščito pred iztekanjem.
Več...
Pakiranje 30 predlog
6,68€

Medicinski pripomoček

Tena Lady Normal premium predloge za srednjo inkontinenco so posebej oblikovane, da zagotavljajo zaščito pred iztekanjem.

Predloge Tena Lady Normal so enako diskretne kot običajni higienski vložki, a veliko bolj vpojne.

Tena vložki

Zahvaljujoč sistemu Body Shaped DryZone nudijo trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago, se odlično prilegajo telesu in tako zagotavljajo odlično zaščito ob vsaki aktivnosti.

Naj vas uhajanje urina ne ustavi. Vložki Tena Lady imajo sistem Fresh Odour Control z edinstvenimi mikro zrni, ki preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Vložki Tena Lady vam nudijo občutek svežine in samozavest pri opravljanju vseh dnevnih opravil.

Predloge imajo elastičen rob in se prilagodi obliki vašega telesa. Nato nežno sledi gibanju vašega telesa, ne glede na to kaj počnete. Vložki Tena Lady nudijo svobodo gibanja in samozavest ter odpravijo skrbi o uhajanju urina.

Lady vložki Tena

Vložki Tena Lady imajo tkanini podobno površino Silky Soft, ki takoj vpije vlago in jo odvaja stran od vaše kože. S Tena Lady bo vaša koža ostala suha, vi pa ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.

Predloge imajo tudi mehak in zračen zunanji sloj, ki omogoča dobro kroženje zraka in preprečuje zadrževanje vlage, kar posledično pripomore k ohranjanju zdrave kože. Vložki Tena Lady vam tako nudijo dolgotrajen občutek svežine.

Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Vsak Tena Lady vložek je posamično zavit, zato ga zlahka prenašate v torbici ali žepu in shranite v predal. Vložki Tena Lady so priročni za prenašanje in enostavni za odlaganje.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1. 12. 2022 do 12. 12. 2022 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.