Tena Lady Slim, predloga za ženske - mini plus (16 predlog)

Varovalna podloga TENA Lady Slim je skrbno načrtovana, da zagotovi učinkovito zaščito pred uhajanjem.
Več...
Pakiranje 16 predlog
6,68€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: mokrenje
Zdravje: zaščita, ženske

Medicinski pripomoček

Stopnja vpojnosti 2,5/8.

Hitra in diskretna zaščita s tehnologijo microPROTEX
Varovalna podloga TENA Lady Slim je skrbno načrtovana, da zagotovi učinkovito zaščito pred uhajanjem. Tehnologija microPROTEX za komprimiranje omogoča odlično prepletanje mešanice izjemno vpojnih materialov (absorbentov), da vam zagotovi vpojnost takrat, ko potrebujete občutek varnosti in si to želite doseči na diskreten način. Z izdelki TENA Lady Slim ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.

Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane, da se prilegajo vašemu telesu ter tako zagotovijo diskretnost in udobje
Varovalne podloge TENA Lady Slim zagotavljajo odlično zaščito, udobje in diskretnost. Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane in prilagojene obliki telesa, da vam zagotovijo prijetno uporabo in vam omogočijo sproščeno izvajanje tekočih nalog in osredotočanje na zabavne plati življenja.

Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav
Vsi izdelki TENA Lady vam ponujajo trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in mokroti. Vsak dan in vsako noč vam pomagajo ostati suhe, zaščitene in samozavestne.

Dermatološko testirano
Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Kontrola svežega vonja zagotavlja boljšo samozavest
Ne dopustite, da bi uhajanje urina vplivalo na kakovost vašega življenja. Varovalne podloge TENA Lady Slim zagotavljajo kontrolo svežega vonja z edinstvenimi aktivnimi zrnci, ki zavirajo nastanek neprijetnih vonjav. Varovalne podloge TENA Lady Slim vam zagotavljajo občutek svežine in samozavesti pri opravljanju vseh dnevnih opravil.

Posamično zaviti v priročne ovitke Easy Wrap
Vsaka varovalna podloga TENA Lady Slim Mini je posamično zavita v ovitek Easy Wrap, da jo zlahka daste v torbico ali žep. Varovalna podloga TENA Lady Slim Mini je priročna za prenašanje in je prirejena za preprosto odlaganje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024