Tena Pants Super, mobilne hlačke - S

Tena Pants Super mobilne hlačke namenjene ljudem z močnim uhajanjem urina, z dodatno zaščito. Primerne tudi za uporabo med spanjem.
Več...
Pakiranje 12 hlačk
19,53€

Medicinski pripomoček

Tena Pants Super mobilne hlačke s sistemom ConfioFit vam nudijo tanko in anatomsko oblikovano zaščito ter udobno uporabo. 

Tena Pants Super so izjemno vpojne in so primerne tudi za uporabo med spanjem.

Tena Pants s sistemom ConfioFit odlikuje edinstvena oblika, ki se povsem prilagodi obliki telesa, zato nudijo zelo udobno in diskretno zaščito. Hlačke Tena Pants se povsem prilagodijo obliki telesa, zato so skorajda neopazne pod oblačili.

Jedro ConfioFit ima dvojni barierni sistem ConfioFit, ki zagotavlja dodatno zaščito pred iztekanjem, ne glede na to ali stojite, sedite ali ležite.

Hlačke vsebujejo nevtralizator vonja, ki prekrije vonj po amonijaku. Zaradi indikatorja mokrote Tena Pants hlačk ni potrebno odpirati, ko želite ugotoviti, ali ga je potrebno zamenjati. Ko je čas za zamenjavo, se pokazatelj mokrote na zunanji strani izdelka iz rumene obarva v modro barvo. Pri uporabi Tena Pants lahko stanje ocenite že z enim pogledom na pokazatelj mokrote.

Tehnologija Feeldry hitro vpije celo večjo količino urina in ga zadrži v jedru izdelka tudi pod pritiskom, zato koža ostane prijetno suha. 

Tena Pants so izdelani iz povsem zračnih zunanjih materialov, ki omogočajo kroženje zraka. To posledično preprečuje zadrževanje nepotrebne vlage, kar pripomore k ohranjanju zdrave kože in udobju med uporabo.

Za lažje odstranjevanje po uporabi, so stranski šivi narejeni tako, da jih je mogoče raztrgati. Hlačke Tena Pants slečemo enako enostavno, kot jih oblečemo. Pretrgamo stranske šive in odstranimo hlačke.

Tena Pants Plus velikost S so primerne so za širino bokov: 65 do 85 cm

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za La Roche-Posay novosti: LRP Hyalu B5, krema proti gubam in ...