to.to lanolin za nego bradavic (50 ml)

Zaščitno lanolinsko mazilo za bradavice neguje suhe in občutljive bradavice nosečnic in doječih mater.
Več...
Pakiranje 50 ml
13,89€

to.to lanolin za nego bradavic kožo izredno dobro vlaži in jo regenerira. V času nosečnosti si z njim okrepite bradavice in jih pripravite na dojenje. Z mazanjem začnite najkasneje v 5. mesecu nosečnosti. Med dojenjem z mazanjem z lanolinom bradavicam vračate naravno vlažnost in preprečite izsušitev. Priporočamo mazanje po vsakem dojenju in vmes po potrebi. Mazila pred dojenjem ni potrebno odstranjevati.

Mazilo vsebuje 100 % naravnih sestavin. to.to lanolinu je dodanega 20 % olivnega olja za boljšo absorpcijo in mazljivost. Zaščitno mazilo je pakirano v embalažo s posebno brezzračno (»airless«) pumpico.

Primerno tudi za občutljivo kožo, dermatološko testirano.

Uporaba:
Po vsakem dojenju z vodno utrjeno vato rahlo obrišite ostanke mleka. Osušite in namažite s to.to. lanolinom. Če so bradavice boleče na dotik, nanesite mazilo na blazinice za dojenje in si jih namestite na dojke.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi in sluznico. Uporaba ni priporočljiva za ljudi, ki so alergični na katerokoli sestavino. Shranjujte pri sobni temperaturi, izven dosega otrok

Sestavine (INCI):
Lanolin, Olea Europaea Fruit Oil

Proizvajalec: Kinezika d.o.o., Plinarniška 4, 3000 Celje

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...