Blazinice za dojenje, to.to Mama (30 blazinic)

to.to Mama so super mehke blazinice za dojenje in delujejo kot zaščita oblačil v času dojenja. Narejene so iz naravnih in visoko vpojnih vlaken.
Več...
Pakiranje 30 blazinic
3,79€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: blazinica
Mesto uporabe: prsi
Oznaka: občutljiva koža, draženje
Zdravje: zaščita, ženske

Blazinice za dojenje

V času dojenja se lahko zgodi, da materino mleko iz prsnih bradavic preide na tkanino in oblačila (predvsem na majice in modrčke). Blazinice za dojenje to.to Mami se uporabljajo za zaščito oblačil v času dojenja.

To.to Mama blazinice za dojenje so prijetne na otip in čudovito mehke do izredno občutljivih prsi v času dojenja. Izdelane so iz mehkih, visoko vpojnih naravnih vlaken, njihova  anatomska oblika pa mamicam zagotavlja udobje in varnost.

Notranja stran blazinice za dojenje, ki jo položimo na dojko, je izrazito mehka, gladka in preprečuje draženje bradavičk. Zunanja stran pa je izdelana iz materiala, ki prepušča zrak, vendar ne prepušča vlage in s tem ščiti oblačilo.

Vsi izdelki CeraVe so vam na voljo 15% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu CeraVe nad 30€.

Vsi izdelki CeraVe so vam na voljo 15% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu CeraVe nad 30€.

Vsi izdelki CeraVe so vam na voljo 15% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu CeraVe nad 30€. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija bo potekala od 31. 3. do 3. 4. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije.