izbor

Tonimer Hypertonic, pršilo za nos (125 ml)

Dekongestiv, mehča nosno sluz ob prehladnih obolenjih, alergijskem rinitisu, sinusitisu in rinosinusitisu.
Več...
Pakiranje 125 ml
9,60€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo, Aerosol
Mesto uporabe: nos, sluznica, dihala
Oznaka: prehlad, nahod, alergija

Medicinski pripomoček

Dekongestiv, mehča nosno sluz ob prehladnih obolenjih, alergijskem rinitisu, sinusitisu in rinosinusitisu.

Sterilna hipertonična raztopina morske vode, dekongestiv nosne sluznice, mehča nosno sluz. Namenjena je čiščenju nosne votline ob prehladnih obolenjih in zlasti zmanjševanju nabreklosti nosne sluznice v akutnih fazah alergijskega rinitisa, sinusitisa in rinosinusitisa.

Uporaba:

 1. Po odstranitvi zaščitnega pokrovčka, lahko odrasli in otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, uporabljajo Tonimer v kateremkoli položaju. Najbolje je, da se nagnite nad umivalnik, glava naj bo nagnjena postrani. Pršilni nastavek vstavite v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Postopek ponovite z drugo nosnico.
 2. Novorojenčka ali manjhnega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Otroka položite na drugi bok in postopek ponovite z drugo nosnico.
 3. Po uporabi obrišite in posušite pršilni nastavek ter pršilo zaprite z zaščitnim pokrovčkom.

Pogostost uporabe: uporabljajte vsake 3 - 4 ure, 2 - 3 krat dnevno 15 dni, oziroma po nasvetu zdravnika. 

Opozorila:
Izdelka ne uporabljajte drugače, kot je tu navedeno. V primeru preobčutljivosti na sestavine, ne uporabljajte izdelka. V primeru neželenih učinkov, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Če proizvodi pride v oči, sperite temeljito z vodo.

Če pršilo zaide v oči, oko izperite z vodo. Hraniti zunaj dosega otrok. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

Sestavine:
Hipertonična raztopina morske vode, potisni plin: zrak, brez konzervansov, ni nevaren za ozonsko plast.

Blank slika

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...