TraumaPet cremor Ag, krema za celjenje ran - 15 ml

TraumaPet cremor Ag je namenjen kot podpora pri hitrejšem celjenju kožnih razjed, učinkovit pa je tudi pri ranah okuženih z bakterijami ali glivicami.
Več...
Pakiranje 15 ml
15,98€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Oznaka: rane
Zdravje: živali, mačke, psi, celjenje

TraumaPet cremor Ag je namenjen kot podpora pri hitrejšem celjenju kožnih razjed, učinkovit pa je tudi pri ranah okuženih z bakterijami ali glivicami. Izdelek vsebuje srebrove nanodelce (koloidno srebro). Glavna sestavina gela je prečiščena voda, ki skrbi za stalno navlaženost rane in pomaga pri hitrejšem celjenju. Izdelek je nestrupen.

Sestavine:
Koloidno srebro 100 µg Ag (srebra) v 1 ml kreme, prečiščena voda, čebelji vosek, natrijev poliakrilat. 

Namen uporabe:
Krema TraumaPet cremor Ag je veterinarski pripravek na osnovi masti s srebrovimi nanodelci. Priporočljiva je kot pomoč pri celjenju ran v zadnjem stadiju saj pomaga preprečevati pokanje hraste. Vsebuje koloidno srebro.

Odmerjanje:
Nanesite kremo direktno na rano ali prizadeto področje 3-5x dnevno. Izdelek je primeren za vse živali. Kontraindikacije niso poznane. Možna je alergija na srebro, vendar je izredno redka.

Shranjevanje:
Hraniti v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. 

V SI za Nanotrade s.r.o. Češka republika: BTL marketing d.o.o., Založnikova ulica 43, 1351 Brezovica pri Ljubljani, tel: 01/3657810, mail: info@btl-m.si.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...