TraumaPet oto Ag, kapljice za ušesa - 50 ml

TraumaPet oto Ag je izdelek, ki pomaga pri raztapljanju in odstranjevanju ušesnega masla (čiščenje zunanjega dela slušnega kanala).
Več...
Pakiranje 50 ml
15,98€
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: okužba
Zdravje: živali, mačke, psi, celjenje

TraumaPet oto Ag je izdelek, ki pomaga pri raztapljanju in odstranjevanju ušesnega masla (čiščenje zunanjega dela slušnega kanala). Vsebuje srebrove nanodelce. Izdelek je nestrupen.

Sestavine:
Koloidno srebro 150 µg Ag (srebra) v 1ml kapljic za ušesa, prečiščena voda, izopropil alkohol, glicerin, natrijev bikarbonat.

Namen uporabe:
Za čiščenje zunanjega sluhovoda in raztapljanje ter odstranjevanje ušesnega masla (cerumna) pri vseh živalih. Pomaga v procesih celjenja zunanjega sluhovoda, ki so posledica bakterijskega ali glivičnega vnetja (kandidoza). V primerih mešanih okužb ali okužb, ki niso povzročene zaradi prekomernega razmnoževanja bakterij, je učinkovitost omejena.

Odmerjanje:
Ušesne kapljice kanemo v prizadet sluhovod dva- do petkrat dnevno. Zunanji sluhovod nato nežno zmasiramo. Izdelek je primeren za uporabo pri vseh domačih živalih. Kontraindikacije niso poznane. Možna je alergija na srebro, vendar je izredno redka.

Shranjevanje:
Hraniti v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. 

V SI za Nanotrade s.r.o. Češka republika:
BTL marketing d.o.o., Založnikova ulica 43, 1351 Brezovica pri Ljubljani, tel: 01/3657810, mail: info@btl-m.si

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...