TraumaPet oto Ag, kapljice za ušesa - 50 ml

TraumaPet oto Ag je izdelek, ki pomaga pri raztapljanju in odstranjevanju ušesnega masla (čiščenje zunanjega dela slušnega kanala).
Več...
Pakiranje 50 ml
15,98€
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: okužba
Zdravje: živali, mačke, psi, celjenje

TraumaPet oto Ag je izdelek, ki pomaga pri raztapljanju in odstranjevanju ušesnega masla (čiščenje zunanjega dela slušnega kanala). Vsebuje srebrove nanodelce. Izdelek je nestrupen.

Sestavine:
Koloidno srebro 150 µg Ag (srebra) v 1ml kapljic za ušesa, prečiščena voda, izopropil alkohol, glicerin, natrijev bikarbonat.

Namen uporabe:
Za čiščenje zunanjega sluhovoda in raztapljanje ter odstranjevanje ušesnega masla (cerumna) pri vseh živalih. Pomaga v procesih celjenja zunanjega sluhovoda, ki so posledica bakterijskega ali glivičnega vnetja (kandidoza). V primerih mešanih okužb ali okužb, ki niso povzročene zaradi prekomernega razmnoževanja bakterij, je učinkovitost omejena.

Odmerjanje:
Ušesne kapljice kanemo v prizadet sluhovod dva- do petkrat dnevno. Zunanji sluhovod nato nežno zmasiramo. Izdelek je primeren za uporabo pri vseh domačih živalih. Kontraindikacije niso poznane. Možna je alergija na srebro, vendar je izredno redka.

Shranjevanje:
Hraniti v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. 

V SI za Nanotrade s.r.o. Češka republika:
BTL marketing d.o.o., Založnikova ulica 43, 1351 Brezovica pri Ljubljani, tel: 01/3657810, mail: info@btl-m.si

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...