Urgo obliži za kurja očesa (12 obližev)

Obliži za kurja očesa s salicilno kislino, ki mehča trde plasti kurjega očesa ter posledično omogoča njegovo lažjo odstranitev.
Več...
Pakiranje 12 obližev
5,10€

Medicinski pripomoček

Urgo obliži za kurja očesa so posamezno pakirani obliži s salicilno kislino, namenjeni oskrbi trdih in mehkih kurjih očes ter otiščancev.

Kurje oko je odebelitev kože, ki v stožčasti obliki raste pod kožo. Prodre lahko tudi v globlje plasti kože, ki so prepredene z živci in posledično povzroči neprijetne bolečine pri hoji. Čeprav gre v resnici za naravni obrambni mehanizem, ki ščiti občutljivo kožo stopal pred pritiski, je ta skupek poroženelih celic (kurje oko) izredno neprijeten in boleč tujek v koži, katerega je potrebno najprej zmehčati in nato odstraniti.

Urgo obliži za kurja očesa vsebujejo salicilno kislino, ki mehča trde plasti kurjega očesa ter posledično omogoča njegovo lažjo odstranitev. Mehka zaščitna plast v obliki obročka obolelo mesto ščiti pred drgnjenjem in pritiski, medtem ko zunanja površina obliža zagotavlja udobno in zanesljivo zaščito pred zunanjimi vplivi ter dolgotrajno obstojnost na koži.

Ena škatlica Urgo obližev za kurja očesa vsebuje 12 posamezno pakiranih obližev s salicilno kislino (32 mg).

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Bio-Oil so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Bio-Oil so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Bio-Oil so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1.10. do 31.10.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.